Profit Finance Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 10. kola

Jeden člověk chyběl k tomu, aby se počet tipujících v 10. kole Profit Finance Tipovačce eWRC.cz 2011 přehoupl přes hranici 1000 lidí.

Rally Lužické Hory

Jeden člověk chyběl k tomu, aby se celkový počet tipujících v 10. kole Profit Finance Tipovačce eWRC.cz 2011 přehoupl přes hranici 1000 lidí. Tento počet se letos tedy poprvé nepodařilo překonat. Ale jen těsně… :-)

86% z Vás mělo ve svém tipu uvedeného Pavla Valouška na 1. místě. Než odstoupil na 3. RZ tak se tam také pilot Škody Fabie WRC pohyboval. 82 tipujících věřilo Romanu Odložilíkovi. Správného vítěze – Mattiase Kahleho – odhadlo správně pak 27 lidí.

Pro letošní úvodní sprintovou rally jsme vymysleli KO otázku: Vyhraje více jak polovinu jednotlivých RZ vůz WRC? Ano nebo Ne? Vozy WRC ovládly 6 rychlostních vložek, kromě nich dominovali na jednotlivých testech ještě Jan Sýkora a Miroslav Jakeš (oba s Lancery Evo IX). Správná odpověď tedy je: ANO. 831 lidí bralo bonusové body, 96 z Vás netipovalo, zbytku se body odečetly.

Nejúspěšněji na Rally Lužické hory natipoval kulda, který získal 26 bodů. Na dárky od partnera tipovačky firmy Profit Finance dosáhli ještě s 24 body NikaWRC a gapin. Bez žolíka se nejvíce dařilo tipujícímu schovávajícímu se za nick Alexevo9(16 bodů).


Díky Profit Finance s.r.o. obdrží nejlepší tipující z každého kola polokošili s logem eWRC.cz a logem partnera, další dva pak tričko se stejnými motivy. Výherce prosíme o kontakt na redakční mail.

Současně byla spuštěna tipovačka na blížící se Rally Sardinia.

Komentářů celkem: 2
2. 5. 2011 15:23
0 0
Zdarec komu se mam ozvat? redakcni mejlik se neozyvasmajlík
5. 5. 2011 18:20
0 0
Gratuluji vítězům. Také jsem "slavnej" - poprvé v historii jsem poslední. Podle výsledků jsem s -1 bodem na 1000. místě z 999 soutežících...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!