Čeští soutěžáci vezou z Řecka slušnou porci bodů

Třetí podnik evropského šampionátu historiků byl pro české reprezentanty s vozem Opel Kadett premiérou na nezpevněném povrchu.

Miroslav Janota s Pavlem Dreslerem, posádka Hájek Historic Czech National Rally Teamu, spatřili po úspěšném dokončení řeckého asfaltového podniku také cíl šotolinové Mercedes Benz Historic Acropolis Rally, která se jela v neděli na Balkánském poloostrově.


Foto: Petr Frýba

Třetí podnik evropského šampionátu historiků byl pro české reprezentanty s vozem Opel Kadett premiérou na nezpevněném povrchu, přesto dokázali Janota s Dreslerem zajet na třech měřených testech třetí čas absolutního pořadí. O šanci vybojovat medaili za celkové pořadí je připravily problémy s elektroinstalací na čtvrté rychlostní zkoušce, kde ztratili téměř sedm minut.


Foto: Petr Frýba

V konečných výsledcích figurují svěřenci Ctirada Hájka na osmnáctém místě absolutně, důležitější je však jejich umístění mezi registrovanými jezdci evropské Kategorie 2. Janota byl klasifikovaný jako třetí nejrychlejší jezdec, ve třídě C3 obsadil druhé místo.


Foto: Petr Frýba

O počínání českých soutěžáků vás budeme podrobněji informovat v tiskové informaci, která bude vydána v průběhu tohoto týdne.


Foto: Petr Frýba

Komentářů celkem: 5
9. 5. 2011 12:46
0 0
Gratuluji,jen tak dál kluci.smajlík
11. 5. 2011 07:07
0 0
Tak zaprvé gratulace, velká smajlík
Vaše časy na v neděli na šoto mě velmi překvapily, věřil jsme Vám tak kolem 5.-7. místa, když to byla první šoto. Držím palce, aby už technika nezlobila. smajlík
P.S.smajlíkRedakce): Neplánujete také s Mírou možnost mu položit otázky, jako to je s Marťasem a Prstem?
11. 5. 2011 08:49
0 0
Dobrý nápad
11. 5. 2011 22:12
0 0
Pěkná práce,kucí.smajlík
12. 5. 2011 10:35
0 0
Taková technická, tan smutnej smajlík se tam dostal omylem. A díky za redakci reakci smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!