Jiří Galuška - eWRC.cz
10. 5. 2011 10:56 − 2664× − 2

Fiesta Cup 2011: Speciální závod v Sosnové 21. 5. 2011

Fiesty budou startovat na 9. Amater Rallye Sosnová 21. 5. 2011. K dispozici je 12 míst.

Fiesta CUP bude startovat na akci 9. Amater Rallye Sosnová 21. 5. 2011. K dispozici bude 12 míst a pro účast je potřeba zaslat přihlášku nejpozději do 16. 5. 2011.

Rozhodnout se pro start v nějaké motoristické disciplíně, není někdy jednoduché. Finance, technika, bezpečnost, podpora či naopak překážky od okolí, to vše hraje svoji roli. Zájemci o start v rámci našeho Fiesta Cupu se často dotazují, kde mohou vyzkoušet FiestaCUP přímo v závodě na bezpečné trati. Vyzkoušet si svoje schopnosti tak, aby porovnali svoje jezdecké umění, ale zároveň startovat s nejmenším rizikem nehody, startovat na bezpečné trati-nejlépe okruhu. Přeci jen vletět přímo na tratě ostrých RZ v klasické rallye není jednoduché. Zajímavou nabídkou proto pro všechny je možnost startovat již za 14 dní na akci 9. Amater Rallye Sosnová!

ARTFordSPORT Plzeň ve spolupráce s pořadatelem tohoto podniku proto nabízí možnost startu se se speciálem Ford Fiesta1,3Cup v tomto závodě. Co vás zde čeká a jaké jsou podmínky startu? Akce je postavena jako rallye podnik – kde se bude nejdříve tréninkově projíždět trať /a případně tvořit rozpis/ a poté bude následovat 6x RZ o délce cca 4,2km. Trať je namotána ve stylu Setkání mistrů – tj.každého bude čekat nejen asfaltová část okruhu, ale i sosnovská šotolina a pak také velmi oblíbený přejezd mostu – kde jde rozhodně o zajímavý zážitek… Oproti Setkání mistrů se ale nepojede paralelní závod, každá posádka bude startovat samostatně a pojede jen proti času. I tento fakt je však pro zajištění bezpečnosti důležitý. Celkem každý jezdec nebo posádka absolvuje cca 25 km na trati RZ. Samozřejmě, tím že je celý závod zasazen na známém okruhu Autodromu Sosnová, jsou zde některé odlišnosti oproti klasické rallye. Například složení posádky. V rámci závodu je možnost, aby startovaly kompletní posádky /dvojice/, nebo může startovat jen jezdec sám. Více info k závodu získáte na www.amaterrallye.cz.

Nejdůležitější informací pro všechny zájemce je ale jako vždy cena. Cena za pronájem na tuto akci je 5.500 Kč. V této ceně není zahrnuto startovné, které se hradí přímo pořadateli. V ceně také není zapůjčení kombinézy a helmy. Maximální počet míst na tuto akci je 12 jezdců/posádek. Termín pro přihlášení je nejpozději do pondělí 16. 5. 2011. Maximální počet aut je od pořadatele akce omezen a proto platí, kdo dřív pošle přihlášku,ten pojede!

Cena zahrnuje: Kompletní pronájem závodního vozu, dopravu, servisní stany a servisní auto, mechanika na akci, kompletní benzín+náplně, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy, komplet pneu Sebring-E.

Přihlášku zasílejte ve formátu: „SOSNOVÁ, jméno,příjmení, mobilní telefon“ Uzávěrka přihlášek je 16. 5. 2011.

Vaše přihlášky zasílejte na email hanstoodv12@seznam.cz. Potvrzení přihlášky s příslušnými údaji obdržíte obratem. Další info získáte také na webech www.FIESTACUP-afs.com nebo www.ARTFordSPORT.com.

Komentářů celkem: 2
10. 5. 2011 15:401
0 0
Zajímavá příležitost. A prosím redakci o opravu odkazu na http://www.amaterrallye.cz smajlík
10. 5. 2011 15:472
0 0
Opraveno
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!