14. 5. 2011 09:23 − 2453× − 0

Valda míří na Kopnou

Úřadující mistři ČR v automobilových soutěžích i nadále rozšiřují svůj sportovní program pro sezonu 2011.

Úřadující mistři ČR v automobilových soutěžích i nadále rozšiřují svůj sportovní program pro sezonu 2011. Vedle startů v Mediasport MMČR v Rally s vozem Peugeot 207 S2000 o tomto víkendu znovu usednou do kokpitu speciálu WRC. Mistrovská dvojice se ve Slušovicích představí na populární Impromat Rallysprint Kopná, která je druhým dílem ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally 2011.

Stále platí, že čím více odjetých ostrých kilometrů, tím lepší jezdecká kondice a samozřejmě také další zábava za volantem a propagace potravinářské značky Delimax. S touto strategií vstupuje posádka Delimax Teamu do Rallysprintu Kopná, druhé soutěže seriálu MČR ve sprintrally. Prioritou Valouška s Hrůzou i nadále zůstává Mezinárodní mistrovství ČR, takže v osmidílném seriálu sprintrally má zatím v plánu pět soutěží. V prvním díle, na Rally Lužické hory, zradila Pavla se Zdeňkem technika. S o to větší chutí teď nastupují na start „Kopné“, kde si chtějí užít atraktivní jízdu s WRC.

„Další start se speciálem WRC je pro mě vedle zábavy také ideální možnost k absolvování dalších ostrých kilometrů, které mě pomohou udržet se v závodnickém tempu pro blížící se Rally Český Krumlov,“ komentuje start s Fabii WRC Pavel Valoušek. Rodák z Otrokovic si společně se svým týmem kromě smyků připravil pro fanoušky další překvapení. Delimax pojal Rallysprint Kopná jako ideální příležitost pro odstartování grilovací sezony. A protože z grilování se stává nový český národní sport, připravil Delimax pro fandy ochutnávku svých grilovacích omáček St. Johann. Kdo se chce dozvědět více, bude muset zavítat do servisní zóny umístěné v dostihovém areálu ve Slušovicích. Upečou tam kluci pro fandy vítězný steak?

Druhý díl letošního osmidílného sprintového šampionátu odstartuje v sobotu 14. května v 9 hodin z náměstí ve Slušovicích, první posádka se objeví na stejném místě krátce před půl čtvrtou odpoledne. Vyhlášení výsledků a rozdílení cen Impromat Rallysprint Kopná proběhne ve večerních hodinách v hostinci a penzionu Na rozcestí v Trnavě.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!