Videoprůvodce tratí Rally Tríbeč

Spolu se zveřejněním mapy tratě letošní Rally Tríbeč přichází pořadatelé se zajímavou službou pro všechny účastníky závodu.

Spolu se zveřejněním mapy tratě letošní Rally Tríbeč přichází pořadatelé se zajímavou službou pro všechny účastníky závodu. V pondělí vydaný videoprůvodce tratí by měl všem účastníkům soutěže dát objektivní představu o charakteru připravených rychlostních zkoušek a návštěvníkům má za cíl ulehčit výběr zajímavých míst u tratě soutěže.


Foto: Veronika Kýrová

Videoprůvodce letošní Rally Tríbeč se zrodil v produkci mediálního týmu FTR-media, který se v minulosti staral o medializaci vyškovské Admiral rally a nyní, po zániku této soutěže, přemístil své aktivity do zahraničí. Při loňské vyškovské rally si tento netradiční počin vysloužil nespočet pozitivních ohlasů nejen od diváků, ale hlavně od soutěžních posádek. Na Slovensku připravili organizátoři soutěží tuto zajímavou a prospěšnou službu už víckrát, poprvé v roce 1998 na Rally VSŽ Košice.

Videoprůvodce jednotlivými rychlostními zkouškami je k dispozici na oficiálních stránkách soutěže www.rallytribec.sk a je ke zhlédnutí i na stránkách Youtube. Video je připraveno ve formátu mp4 v HD rozlišení, a vzhledem k rozumné velikosti by mělo být lehce spustitelné pro všechny zájemce.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!