Topoľčanské náměstí v pátek ožije čilým ruchem

Již o tomto víkendu vypuknou s napětím očekávané boje v rámci třetího závodu Mistrovství Slovenska v rally – XII. Rally Tríbeč.

Již o tomto víkendu vypuknou s napětím očekávané sportovní boje v rámci třetího závodu letošního Mistrovství Slovenska v rally – XII. Rally Tríbeč s centrem v Topoľčanech. Soutěž, která se vrací na scénu po dlouhých 24 letech, bude slavnostně zahájena v pátek v 18 hodin na topoľčanském náměstí Ľ. Štúra. Kromě představení jednotlivých soutěžních posádek zde na návštěvníky čeká zajímavý doprovodný program, který bude ideální příležitostí, jak zapomenout na předstartovní napětí a načerpat před sobotním závodem trochu dobré nálady.

Zahájení doprovodného programu je naplánováno na páteční 17. hodinu, úderem které bude na diváky čekat pestrá směsice vystoupení od mažoretek až po taneční skupinu. Od 18:00 hod přijde na řadu hlavní událost dne – představení jednotlivých soutěžních posádek pod taktovkou oblíbeného moderátora a bývalého „soutěžáka“ Alexandera Štefuci. Představení bude probíhat „odzadu“, nejprve přejedou rampu účastníci Slovenského Rally Poháru a až v závěru přijdou na řadu největší favorité DMACK Tyres RALLY Mistrovství Slovenska. Po skončení prezentace soutěžních dvojic pak náměstí ožije hudebním programem. Úderem 20. hodiny se chopí svých nástrojů popová skupina STARMANIA.

Další informace o Rally Tríbeč včetně nedávno odhaleného videoprůvodce tratí jsou k dispozici na oficiální webstránce organizátora – www.rallytribec.sk.

Komentářů celkem: 3
19. 5. 2011 19:011
0 0
Už se těším!!!!!smajlíksmajlík
19. 5. 2011 19:282
0 0
taky přemýšlím jesi jet bo ne... smajlík
19. 5. 2011 21:323
0 0
no jasně že jet smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!