Basso chce na Ukrajině vylepšit výsledek z Kanárů

Sedmatřicetiletý Ital začal spolupracovat s malajským výrobcem na začátku roku. Nyní před ním stojí neznámá Yalta Rally.

Sedmatřicetiletý Ital, který seriál IRC vyhrál v roce 2006, začal spolupracovat s malajským výrobcem na začátku roku. Jeho první soutěž v kokpitu Satrie Neo S2000 na Kanárech skončila devátým místem v rámci hodnocení IRC. Basso si je ale jistý, že přijdou i lepší výsledky.

"Bylo dobře, že jsme se zúčastnili Kanárských ostrovů, upravil jsem si auto podle sebe. Je jasné, že máme před sebou s Protonem ještě hodně práce, ale auto dobře reaguje na změny v setupu," řekl Giandomenico Basso. Zároveň chválí šéfa týmu Chrise Mellorse za jeho snahu v rozvoji Satrie: "Chris je osoba, která dává své srdce do toho, co dělá."

Giandomenico Basso slibuje před Yalta Rally, že se bude snažit podat co nejlepší výkon. "Budu vždy dělat to nejlepší, co dělat mohu. Pojedu tak rychle, jak jen mohu. Jsem rád, že jsem se vrátil do šampionátu, kde se cítím dobře." Vylepší bývalý tovární jezdec Fiatu svůj výsledek z Kanárských ostrovů?

Kromě Itala se ukrajinského dílu Intercontinental Rallye Challenge zúčastní s Protonem i P.G. Andersson a Alexander Salyuk sr.. Rally Yalta začíná příští čtvrtek.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!