Redakce - eWRC.cz
28. 5. 2011 13:13 − 2980× − 0

Rally Argentina online na eWRC-results.com

Sledujte spolu s námi online výsledky z argentinské rally na serveru eWRC-results.com.

Mistrovství světa v rally dnes pokračuje další soutěží, tentokrát v Jižní Americe. Argentinská rally je ve světovém šampionátu tradiční destinací, v posledních 20 letech chyběla v MS pouze jednou. Loni se totiž jihoamerická šotolina jela jako IRC a stupně vítězů kompletně opanovala značka Škoda v čele s Juho Hänninenem. Letos se však Argentina vrací do nejvyššího šampionátu, a tak se můžeme těšit na napínavé bitvy na nezpevněném povrchu.

Z tradičních účastníků závodů MS bude chybět jen Henning Solberg, kterému se v letos příliš nedaří a Kimi Räikkönen. Automobilku Mini bude v Argentině reprezentovat pouze Daniel Oliveira. 12 posádek se bude prát o body v šampionátu PWRC. Nás bude zajímat hlavně startovní číslo 26, které patří dvojici Martin Semerád – Michal Ernst. Zajímavostí je také přihláška Němce Armina Kremera, který se v MS objevil naposledy v roce 2004.

Rally odstartuje první rychlostní zkouškou již dnes ve 20:05. Městskou speciálku s názvem Super Special Carlos Paz 1 můžete sledovat online na ewrc-results.com. Příjemnou zábavu!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!