Fiesta Cup 2011: Nabídka na 4 rallye akce a SlovakiaRing

Motoristická sezona je v plném proudu. Stejně tak Fiesta Cup rozhodně nebude v nejbližších týdnech zahálet.

Motoristická sezona je v plném proudu. Stejně tak Fiesta CUP rozhodně nebude v nejbližších týdnech zahálet. Přinášíme Vám proto pozvánku hned na čtyři naprosto různé rallye akce a dvě akce na SlovakiaRingu. Pro každou akci je ještě několik míst volných. Pro některé akce je ale potřeba hlídat termíny pro přihlášky.

Seznam rallye akcí je seřazen podle kalendáře tak, jak jde za sebou. Podle schopností Vašeho řidičského umění nebo schopností Vaší „sponzorské peněženky“ zde najdete akce s malým počtem závodních kilometrů a cenou již od cca 6.tis korun až po akci s 380km a cenou cca 26.000kč. Seznam akcí na SlovakiaRing zahrnuje také dva naprosto odlišné podniky – sprintový závod pro jednotlivce a také opravdový speciál – 9hodinový vytrvalostní závod teamů /3-8jezdců/. Ale pojďme pěkně popořadě…

Rallye Orlické Hory- MillersOills FiestaCUP – 11. 6. 2011

Druhým podnikem seriálu RallyeCup bude nová soutěž, která se chystá v okolí Rychnova nad Kněžnou na 11.6.2011. Na všechny soutěžní posádky zde čeká 159km a to na 6 RZ /3x 2 RZ/ o celkové délce cca 50km. Zajímavostí bude také šotolinový úsek /2,4km/, který proloží jednu z rychlostních zkoušek. Pokud Vás tato akce zaujala, je k dispozici na pronájem ještě jedna poslední Fiesta1,3Cup. Cena za kompletní pronájem /včetně pneu, dopravy, benzínu,atd./ je jen 25.200 Kč. A pozor – uzávěrka přihlášek je již za týden-tj. 6.6 2011. Více info k akci najdete na www.rallyecup.cz.

AmaterRallye Milovice – 25. 6. 2011

V květnu startovalo šest jezdců na akci AmaterRallye v Sosnové. Dalším podnikem, který Vám za nejnižší cenu nabídne možnost si vyzkoušet rallye jízdy i FiestaCUP bude poslední podnik v Milovicích 25.6 2011. Akce je postavena jako rallye podnik – je tedy určena kompletním posádkám – kde se bude nejdříve tréninkově projíždět trať /a tvořit rozpis/ a poté bude následovat 6x RZ o délce cca 4,8km. Celkem tak každá posádka absolvuje minimálně dvacet osm ostrých kilometrů na trati RZ. Více info k závodu získáte na www.amaterrallye.cz. Nejdůležitější informací pro všechny zájemce je ale cena. Cena za pronájem na tuto akci je 6.840 Kč. V této ceně není zahrnuto startovné, které se hradí přímo pořadateli. Maximální počet míst na tuto akci je 6 posádek. Termín pro přihlášení je nejpozději do pondělí 20.6 2011. POZOR – Maximální počet aut je od pořadatele akce omezen a proto platí, kdo dřív pošle přihlášku, ten pojede!

Radouňská Rallye – Fri.tech FiestaCUP – 25. – 26. 6. 2011

Nejdelší rallye podnik v rámci ČR?!? I tak by se možná dala komentovat třetí akce Volného poháru – Radouňská Rallye 24-25.6 2011. Celková délka dvoudenní Radouňské Rallye je 381 km a každá posádka absolvuje 13 RZ /4x v pátek a 9x v sobotu/ o celkové porci 112 ostrých kilometrů. Soutěž, která bude mít centrum v Nové Včelnici je skutečnou specialitou v rámci volných podniků. Kde jinde absolvujete tolik km? V rámci FiestaCupu jsou k dispozici na tuto akci ještě dvě Fiesty – cena za pronájem i na tuto dlouhou akci je stále jen 26.400kč. V ceně je samozřejmě kompletní servis, pneu a benzin na celou akci. Ale pozor – ani zde již není mnoho času – uzávěrka přihlášek s nižším startovným je již 12. 6. 2011.

RallyeShow Stříbro – 23. 7. 2011

Poslední rallye akcí, na kterou je ještě možné si v červnu a červenci pronajmout speciály Ford Fiesta 1,3Cup je RallyeShow Stříbro – 23.7 2011. Tato akce nabízí všem posádkám 6 RZ o celkové délce 55km – z toho cca 48km ostrých testů. Akce je připravena ve stylu 3x 2 RZ. Výhodou je jednouchá příprava rozpisu a také možnost testovat nejen schopnosti svoje, ale také schopnosti závodního speciálu. Cena za pronájem FiestaCUPu je jen 13.800kč. V této ceně jsou zahrnuty pneumatiky, kompletní benzín a náplně, doprava a servis na akci, atd. K dispozici na RallyeShow jsou ještě tři Fiesty. Termín pro přihlášení je sice ještě daleko /15. 7. 2011/, ale zejména kvůli dovoleným je i zde potřeba včas plánovat :-) .

Carbonia Cup – 6. 7. 2011 – sprintový závod

FiestaCup bude startovat v rámci akce Carbonia Cup ve třídě do A1 do 1600ccm. Každý jezdec si na novém supermoderním okruhu SlovakiaRing užije dva samostatné tréninky po 20minutách a poté sprinterský závod – tentokrát na 25minut. Celkem tak v rámci akce CarboniaCup za volantem Fiesty „odjezdíte“ cca 180 ostrých kilometrů. Cena za pronájem na tuto akci je 15.900Kč. V ceně je zahrnutý kompletní servis, benzín, doprava a také pneu. K dispozici je 5 míst ve Fiestách. Poslední termín pro přihlášení je 26.6 2011.

Le SlovakiaRing 9hod – 7. 7. 2011 – vytrvalostní teamový závod

1200km – to je porce ostrých závodních kilometrů, které můžete ujet v rámci jednoho dne a jednoho závodu. Vytrvalostní závod na 9hodin je opravdová okruhová porce a i vy můžete být u toho. Stačí složit závodní team jezdců /minimum je 3 a maximum 8 osob/ a pak si užít speciální horizonty, rychlé a složité zatáčky a dlouhé rovinky v rámci nového okruhu SlovakiaRing. Kompletní cena za pronájem jedné Fiesty na 9hod závod je 82.560Kč /při 6 jezdcích jen cca 13.tis na osobu/. V této ceně je kompletní zajištění akce /pneu, benzín, doprava, atd/ a také startovné pořadateli /27.tis Kč/. K dispozici jsou ještě dvě Fiesty a co je nejdůležitější – termín pro přihlášení je jen do 12. 6. 2011.

Bližší informace ke všem výše uvedeným akcím získáte na emailu hanstoodv12@seznam.cz ,kam také můžete zasílat přihlášky. Potvrzení přihlášky s příslušnými údaji a dalším postupem obdržíte v průběhu dvou dnů. Další info o akcích Fiesta Cupu získáte také na webech www.FIESTACUP-afs.com nebo www.ARTFordSPORT.com.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!