7. 6. 2011 08:18 − 2673× − 0

Tommi Mäkinen poražen!

Šestý díl VWRC zavedl jezdce do Argentiny a vítězná série Tommiho Mäkinena zde byla přerušena.

Šestý díl VWRC zavedl jezdce do Argentiny a vítězná série Tommiho Mäkinena zde byla přerušena.

VWRC

Jurek Bodganowicz se stal vítězem Rally Argentina. Polský jezdec zajížděl konstantně rychlé časy a v cíli byl velmi šťastný, že se mu podařilo o 24 vteřin Tommiho Mäkinena porazit. Tommi Hirvela je zpátky a obsadil třetí místo. Antti Kalhola byl zklamán svojí rychlosti, nicméně si připsal páté místo hned za Kyonem Rukawou.

SVWRC

Překvapivým vítězem se stal Kris Prants. Estonský jezdec Peugeotu 207 S2000 tak vytěžil maximum z odstoupení svých konkurentů. Jako druhý dojel Diego Velosa s Fiestou S2000, se kterým sváděli těsný souboj Matej Mejak a Karl Kivimaa. Tyto tři od sebe dělilo pouhých 3.5s.

PVWRC

Jernej Feltrin po odstoupení v Itálii jel tentokrát opatrně, nicméně i přesto dokázal závod vyhrát a připsat si páté vítězství z šesti rally. Kristaps Usvils se s ním snažil držet krok, ale nakonec se usadil na druhém místě se ztrátou 14s. Třetí místo si vyjel Tiago Rodrigues.

VWRC Academy

Vedoucí muž průběžného pořadí Akademie Mihaly Nyilas tentokrát nezískal ani bod, přičemž jeho největší soupeř Micael Eriksson dokázal rally s přehledem vyhrát a v celkové tabulce si tak tito dva jezdci prohodili svá místa. Se ztrátou přes dvě a půl minuty na prvního obsadil druhé místo Henri Rampanen, který odolal útoku třetího v cíli, kterým byl Juan Marzoa.

Na další pokračování se VWRC přesune do Řecka na prašné a náročné šotolinové cesty Rally Acropolis. Více info na www.vwrc.net

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!