14. 6. 2011 10:52 − 2649× − 5

Drásta versus Autoklub opět na začátku

Odvolání proti zamínutí žaloby jsme vyhráli a jsme tedy opět na začátku.

Odvolání proti zamínutí žaloby jsme vyhráli a jsme tedy opět na začátku. Díky sympatizantům, kteří mě finančně podpořili, jsme mohli vypracovat a podat odvolání. Právník odvedl skvělou práci a odvolací soud rozhodl o vrácení případu k projednání. Proti rozhodnutí odvolacího soudu není odvolání. Čeká nás tedy stání u soudu, který se snad už bude zabývat meritem věci. A to tedy nezákonnosti ustanovení 2.1.5. Disciplinárního řádu, které zakazuje licencovaným jezdcům účastnit se podnikům mimo FAS. Na základě tohoto ustanovení jsem byl potrestán ročním zákazem činnosti a nyní tedy téměř po roce právních tahanic stojíme znova na začátku. Sice jsem již zkušenější a poučenější, ovšem jsem i chudší o iluze a i o peníze. Ale hlavně jsem bohatší o kamarády, kteří mě podpořili a nenechali samotného se plácat v mém sporu s Autoklubem České Republiky. A to mi věřte, to mi za to stojí. A jak to dopadne? To uvidíme na stání u soudu, které bude pravděpodobně na podzim.

Děkuji a zdravím všechny kamarády

Komentářů celkem: 5
14. 6. 2011 11:091
0 0
Držíme palce v boji s větrnými mlýny.smajlík
14. 6. 2011 12:052
0 0
smajlík Malé ale přece jen vítězství nad paragrafem. Minulý týden jsem narazil při čištění adresáře na Tomášovu adresu a napadlo mne jak to dopadl. Zatím nijak. V každém případě Tomáši držím palce v dalším boji.
14. 6. 2011 12:343
0 0
Já to vnímám tak, že argumentace světověhlasného právníka (http://www.ksd.cz/archiv.php?h=1524&cat=2), člena světového odvolacího tribunálu FIA, najímaného představiteli autoklubu proti svým členům, byla spláchnuta obecným soudem. A to bych nepodceňoval.
14. 6. 2011 12:344
0 0
Držím palce, dávejte prosím průběžně vědět, myslím, že nejsem dám koho tato "kauza" zajímá.
14. 6. 2011 19:025
0 0
Především neuspělo formalistické rozhodnutí soudu prvního stupně a Tomášovi byla přiznána možnost, aby za určitých podmínek napadl rozhodnutí sdružení, jehož není členem. To je super. Bitva je to vítězná, ale válka vyhrána není a nějaké to formalistické minové pole se ještě najde (omlouvám se za militaristickou terminologii, nějak mi to tam padlo). Moc držím palce!!!
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!