10. 2. 2004 00:00 − 2546× − 0

Enge v Mexiku startovat nebude

Tomáš Hrdinka pro eWRC v krátkém rozhovoru potvrdil, že spekulace v zahraničních mediích o startu Engeho v Mexiku není pravdivá. První start s Imprezou WRC je naplánován do Okříšek.

V zahraničním tisku se objevily spekulace, že Tomáš Enge se poprvé představí za volantem vozu Subaru Impreza WRC na soutěži MS v Mexiku. Tato informace je natolik překvapivá, že jsem telefonicky kontaktoval manažera týmu Styllex Tuning Prosport Tomáše Hrdinku a zeptal se na otázku startu Tomáše Engeho v Mexiku.

Tomáši, bude Tomáš Enge startovat na Rally Mexiko?
Ne, v žádném případě. I pro mě je tato informace naprosto překvapivá. Vůbec nevím, z jakého zdroje mohou tyto nepravdivé informace pocházet. Nikdy jsme účast na Rally Mexiko neplánovali a ani se nedotazovali na žádné podrobnosti k této soutěži.

Platí tedy i nadále stanovený harmonogram, kdy by měl Tomáš Enge startovat s Imprezou WRC týmu Styllex Tuning Prosport poprvé na Rallysprintu v Okříškách?
Ano. Ale vždy jsme upozorňovali, že této soutěže bychom se nemuseli zúčastnit, pokud dodavatel nestihne včas připravit vůz. Je to šibeniční termín, ale stále doufáme, že již pro Okříšky budeme mít vůz Subaru Impreza WRC S9 k dispozici.

Děkuji za aktuální informace.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!