Krtek Racing Team žije

Zdravím všechny příznivce Krtek Racing Teamu. Jsme v polovině roku a tak je třeba vás seznámit s tím, co se kolem našich Trabantíků děje.

Zdravím všechny partnery a příznivce Krtek Racing Teamu.

Jsme v polovině roku a tak je třeba vás seznámit s tím, co se kolem našich Trabantíků děje.

Počátkem roku jsme za maximálního nasazení zrepasovali náš staronový závodní vůz, který se představil při dubnové premiéře v Písku. Jde opět o závodní Trabant specifikace A2, který se letost zúčastní vybraných závodů. Vůz prodělal několik zásadních změn a teprve ostrá jízda ukázala co všechno je třeba změnit a přenastavit. Před dalším závodem to budou ještě hodiny a hodiny na dílně… Pár fotografií vozu naleznete zde: www.trabime.cz/okno.php?id=49705&cesta=vase_vozy/id_385/akt_4854

Jak jsem již zmínil, tak 9. dubna jsme se premiérově vrhli na uspořádání závodu. Jednalo se o rychlostní závod situovaný na motokárové trati v Písku. Závod byl započítávaný do všech tříd seriálu TWRC a podle toho vypadalo i startovní pole. Akce se setkala s velmi kladnými ohlasy a tak je zřejmé, že i přes naše nováčkovské chyby se bude možná ještě letos na podzim opakovat.


Foto: Jakub Uher

Zde jsou celkové výsledky www.krtekracingteam.cz/gallery/gal9_obr1302464188_141.jpg

Zde krátký průjezd a první metry nového vozu

a zde je několik fotogalerií:

Zajda: twrc.rajce.idnes.cz/TWRC_Slalom_-_Pisek_9.4.2011
KRT: krtekracingteam.rajce.idnes.cz/9.4.2011_-_Zavod_TWRC_-_Pisek_-_Hradiste
Alex: alex-lofo.rajce.idnes.cz/TWRC_Pisek1

A samozřejmě video z dílny V&Z Motorsport: www.rallyvidea.com/cz/video/871-twrc-pisek-2011.html

Hned týden po prvním závodě jsme vystavili několik našich vozů na každoročním veletrhu v Českých Budějovicích s názvem Mobilsalon. Pavilon C1 patřil expozici "Legenda na kolech" a pod hlavičkou AICE a plzeňského trabantklubu zde bylo představeno na dvě desítky nejen závodních vozidel. KRT zde představil tři závodní Trabanty různých úprav, obslužné odtahové speciály Barkas a veteránský skvost Wartburg 311.

Foto KRT: krtekracingteam.rajce.idnes.cz/MobilSalon2011/

Naším druhým závodem byl 11.6.2011 I. Rally Vamberk. První ročník nové soutěže se pořadatelům velmi povedl. Za nás můžu říct, že další ročník si určitě nenecháme ujít. Počasí, diváci, zajištění, servis a hlavně tratě na jedničku. Přes počáteční zmatky v logistice teamu a jejích bloudících členech a přes technické problémy na našem "Subaru" jsme nakonec dokončili soutěž na krásném 32.místě absolutně a 2.místě ve třídě. Nutno podotknouti, že se nám podařilo předjet komplet celou vyšší třídu H2 plnou Škodovek. Potrápilo nás několik technických problémů, ale většinu se podařilo vyřešit přímo na místě. Děkujeme za bleskovou pomoc Bodiemu – mechanikovi konkurenčního teamu. Přetrvávající technické problémy budou předmětem dalšího laborování v garáži…

Zde sou celkové výsledky závodu: www.ewrc-results.com/final.php?event=2735

Zde pár fotografií: www.trabime.cz/trabi.php?id=1&sid=32

A zde video sestřih naší posádky:

Týden po Orlických Horách byl Krtek narychlo zapůjčen do posádky Jaroslava Krause. Tentokrát premiérově na sedadlo spolujezdce do vozu Porsche 944. Tímto vozem jsme absolvovali Rally Krkonoše v kategorii rally pravidelnosti, kde se nám se seriovým vybavením povedlo s náskokem získat 1. místo.

Pro Krtka veliká zkušenost a "návrat ke kořenům".

Zjištění č.1: Přípravy na závod nemusí být nutně týden předem, ale stačí když Vám někdo zavolá ve 22:30, že zítra v osm se vyráží.

Zjištění č.2: I na sedadle spolujezdce to jde. Jen mitfára musí umět počítat…

Zjištění č.3: Porsche není Trabant…

Dalším naším závodem by dle Rallye Cupového kalendáře měla být 9. 7. 2011 II. Rally České Středohoří. Závoďák je připraven a průběžně upgreadován, ale poměrně zápasíme s teamovým rozpočtem. Pokud máte chuť a možnost, rádi uvítáme jakoukoliv podporu…

Nerad bych zapomněl na záslužnou práci spolujezdce, navigátora a webmastera Címoše, který aktualizoval a přetvořil celé teamové stránky www.KrtekRacingTeam.cz. Ještě jednou díky! ;o)

Komentářů celkem: 1
27. 6. 2011 14:221
0 0
Držím palce , jen bych se ještě jednou zaměřil na ten web. Je tam pár chyb do očí bijících. Tedy, pokud ten web myslíte vážně smajlík. Ahoj.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!