Jari Ketomaa ve Finsku nakonec s Fiestou WRC

I když nedávno Jari Ketomaa oznámil svoji dohodu o startech s Mini WRC, ve Finsku se nakonec objeví s Fiestou WRC.

I když nedávno Jari Ketomaa oznámil svoji dohodu o startech s Mini WRC, ve Finsku se nakonec objeví s Fiestou WRC.

Jednání o startu ve Finsku probíhala jak s týmem Mini, tak s M-Sportem. Volba nakonec padla na Fiestu WRC od M-Sportu. "Nakonec jsme si vybrali Fiestu, protože je to velmi konkurenceschopné auto. Malcolm Wilson měl také přání, aby s Fiestou WRC jel další finský jezdec," informoval o své volbě Ketomaa.


Ketomaa loni ve Finsku s Fiestou S2000

Dva týdny před Finskem se Ketomaa objeví na Rally Estonia s Lancerem, další víkend ho pak čekají testy s Fiestou WRC. "Mám obrovskou šanci utkat se s nejlepšími jezdci. Jsem za tu šanci šťastný a mám na dobrý výsledek," dodal Ketomaa.

Ketomaa nedávno oznamoval dvouletý program s Mini WRC, a tak není zatím jasné, zda Fiestě WRC dal přednost na Finsku jen proto, že Mini WRC je zatím velmi nespolehlivé auto. Svůj další program a vůz zatím neupřesnil.

Komentářů celkem: 2
27. 6. 2011 22:481
0 0
Účast vozů WRC možná trhne rekord-zatím 21 kousků, mj. s Fiestou WRC Janne Tuohino, s Mini WRC Mattias Therman. Za VW Motorsport s Fabiemi S2000-zatím prý Andreas Mikkelsen a 26-i letý Fin Joonas Lindros(VW, jak ohlásil, hledá talenty?) a překvapivě zatím chybí Nasser Al-Attiyah.smajlík
28. 6. 2011 13:292
0 0
Tenhle kluk by nám mohl ukázat jak se lítá přes horizonty smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!