1. 7. 2011 20:25 − 2821× − 0

Druhé vítězství pro Bogdanowicze

Po vítězném tažení v Argentině dokázal Bogdanowicz tento výsledek zopakovat i v Řecku.

Po vítězném tažení v Argentině dokázal Bogdanowicz tento výsledek zopakovat i v Řecku.

VWRC

Největším soupeřem Jurka Bogdanowicze byl v Řecku Tommi Mäkinen a oba piloti Citroënu spolu svedli zajímavý souboj, ve kterém je nakonec dělilo pouhých 7s. Na třetím místě dojel úřadující šampion Antti Kalhola se ztrátou okolo jedné minuty. Rene Ritter zajel dobrý závod, když soutěž dokončil na čtvrtém místě a byl nejrychlejším jezdcem s Focusem. Na druhé straně Tommi Hirvela a Kyon Rukawa vyšli bodově naprázdno.

SVWRC

Když dojede, tak zvítězí… Jakub Hoffmann nasadil se svou Fiestou S2000 tempo, kterému nikdo z jeho soupeřů nestačil. V cíli z toho bylo dokonce čtvrté místo absolutně. Za ním se bojovalo o druhé místo, které uhájil Wojciech Talaga jen o 1.23s před Helderem Ferreirou. Marko Mejak a Kristo Pants nezískali žádné body a do čela průběžné klasifikace se tak dostal Hoffmann.

PVWRC

Sedmý závod, šesté vítězství. To je bilance Jerneje Feltrina, který je se svou Imprezou N14 skoro k nezastavení. Estonec Hardo Reinart si druhým místem připsal důležité body, taktéž i třetí v pořadí Arek Burczynski.

VWRC Academy

Španělské double. Juan Marzoa si domů veze plných 25 bodů za první místo a jeho krajan Llorens Barris o něco méně za místo druhé. Na pódiu je doplnil Michal Rokita. Průběžný lídr Micael Eriksson byl velmi zklamaný ze svého osmého místa. Mihaly Nyilas na tom byl jen o trochu lépe, když skončil sedmý.

Po letní přestávce se VWRC vrátí při srpnové Neste Oil Rally Finland.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!