Na Vysočině nejrychlejší Valoušek

Drtivým finišem napravil Pavel Valoušek svou chybu z 3. rychlostní zkoušky a v součtu časů byl na letošní Rally Vysočina nejrychlejší.

Drtivým finišem napravil Pavel Valoušek svou chybu z třetí rychlostní zkoušky a v součtu časů všech devíti rychlostních zkoušek byl na letošní Rally Vysočina nejrychlejší. Druhý byl Věroslav Cvrček, který v boji o nejlepšího juniora o necelé čtyři vteřinky udolal Miroslava Jakeše. Polák Tomasz Kuchar odstoupil pro technickou závadu nedaleko před cílem soutěže, Jana Sýkoru připravila o lepší výsledek, než konečnou pátou příčku, chyba v retardéru na RZ 6. Výsledky jsou zatím neoficiální, všechny důležité informace k soutěži je možné nalézt na stránkách www.rallyvysocina.com.

Komentářů celkem: 3
17. 7. 2011 09:32
0 0
Tak ten retardér u Sýkory posoudil rozhodčí faktu dosti "protisportovně". Já z onboardu ani nepoznal, že do toho sudu drcnul, natož aby tam nahnal nějakej čas. Penalizace 30s mi přijde jako dosti likvidační.
19. 7. 2011 08:44
0 0
Mno Martine, ono z takové onboard kamery na ten retardér ovšem moc vidět není ne ? A jestli to byl teda ten první retardér, tak ten projel teda hodně rovně. A pak tam byl druhý P8 L10 a tam se mu to v té pravé zadkem hodně šmyklo. Prostě ... z onboardu těžko soudit. A že tam rozhodně velice nic nezískal a že je to oproti 30s likvidační, to je fakt, ale takové jsou asi holt pravidla. smajlík
19. 7. 2011 09:58
0 0
V tomto případě zase sport hodně utrpěl. Penalizace byla ředitelem udělena chybně, o tom nemůže být pochyb. Důkazů existuje dostatek, ale bránit se musí soutěžící.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!