26. 7. 2011 10:00 − 3134× − 1

Na Rally Příbram s VIP balíčkem

Pořadatelé Rally Příbram nabízejí v předstihu možnost zakoupení VIP balíčků, které vám zajistí pohodlnou návštěvu rally.

Rally Příbram bude závěrečnou soutěží Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally. S největší pravděpodobností to bude právě tato soutěž, kde se bude rozhodovat o mistrovských titulech a to i v absolutní klasifikaci. V minulosti se navíc středočeská soutěž ukázala jako divácky přívětivá a s dostatkem zajímavých míst, proto vás možná zaujme možnost, jak si sledování soutěže zpříjemnit využitím jednoho z VIP balíčků, které pořadatel připravil. Balíčky jsou určeny jak pro soutěžní týmy a jejich partnery či doprovody, tak pro širokou motoristickou veřejnost a samozřejmě také firmy, které by touto formou například chtěly odměnit své zaměstnance, či obchodní partnery.

Základem každého balíčku je tištěný program se startovní listinou a samolepka „volný vjezd“, které budou volně v prodeji za 70,- a 250,- Kč. Už nyní si můžete u pořadatele Rally Příbram objednat z následujících balíčků:

Stříbrný Host – obsah

(program včetně startovní listiny,samolepka – Volný vjezd (rally pas),2x propiska, 2x unikátní visačka Stříbrný Host,2x strip(šnůrka na krk),2x plakát,drobné propagační předměty)

Prodejní cena – 500,-Kč

Zlatý Host – obsah

(stejné jako stříbrný Host plus: 2x unikátní visačka Zlatý Host, občerstvení ve VIP stanu na letišti na oba dny pro 2 osoby formou rautu, volná vstupenka do SZM Příbram (aquapark, plavecký bazén,sauna) a Hornického muzea Příbram-důl ANNA (prohlídka, jízda štolou důlním vláčkem) pro 2 osoby s platností do 31.12.2011)

Prodejní cena – 2000,-Kč

Prodej je zahájen již nyní. Objednávat VIP balíčky si můžete na adrese: info@rallypribram.cz Poštou vám domů přijde unikátní odběrní poukaz, který je opatřen ochranným prvkem proti padělání, vůči kterému následně v tiskovém středisku v servisní zóně obdržíte kompletní VIP balíčky. Poukaz vám umožní volný vjezd a vstup do servisní zóny za účelem vyzvednutí VIP balíčku.

Samolepky „volný vjezd“ bude vhodné si pořídit včas. Bude jich vytištěn jen omezený počet. Zaručí vám volný vjezd k rychlostním zkouškám a budou sloužit jako rally pas. Na příjezdech k RZ budou vozidla kontrolována. Co když někdo nebude mít předem zakoupenou samolepku? U příjezdu ke každé RZ bude možné u kontrolního stanoviště ji zakoupit. Na jedno vozidlo s libovolným počtem pasažérů bude třeba jedna samolepka. Ty boudou vybaveny ochranou proti kopírování. Samolepky v ceně 250,- Kč je možné objednávat na adrese: info@rallypribram.cz a stejně jako VIP balíčky si je můžete vyzvednout v servisní zóně nebo si je nechat zaslat poštou.

Vzhledem k dopravním opatřením v souvislosti s konáním RALLY Příbram budou v letošním roce zábrany a zákazy vjezdu umístěny ve velké vzdálenosti od tratě RZ. Máme vyjednanou výjimku z dodržování zákazu vjezdu. Vozidlo označeno Volným vjezdem, nebo samolepkou účastníka rally může bez jakéhokoliv postihu ze strany Policie ČR tento zákaz porušit. Důvodem zpoplatnění příjezdu k RZ a vjezdu do Servisní zóny, je nejen zajištění podmínek pro konání závodu, ale i ekonomické hledisko, neboť v současné době je velmi obtížné zajistit finanční prostředky. Věříme, že diváci tento fakt přijmou a touto symbolickou částkou podpoří naše snažení při zajištění a uspořádání našeho motoristického podniku.

Komentářů celkem: 1
26. 7. 2011 10:51
0 0
Co se týče vstupného, tak bych to řešil následovně...Pernamentka na oba dny 100kč, nebo na každou rz zvlášť 30kč. Podle mě není 100kč tak velká částka a každý bude mít vysačku, jako vzpomínku na rally Příbramsmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!