Alsyko Walašská rallyšou evo 7

Již tuto sobotu 30.7. proběhne ve Vsetíně další díl série nazvané Walašská rallyšou. Pod Evo7 je již tradičně podepsán Silvestr Mikuláštík.

Již tuto sobotu 30.7. proběhne ve Vsetíně další díl série nazvané Walašská rallyšou. Pod Evo7 je již tradičně podepsán Silvestr Mikuláštík.

Prázdninové vydání odpočinkové akce představuje především dobrou příležitost pro soutěžáky zůstat v koncentraci před sprintem v Pačejově a především před blížící se Barum rally. Pro diváky pak hlavní atrakci skýtá tombola, v rámci které mají možnost výherci usednout na sedadlo spolujezdce a svézt se v závodním voze.

"Jak sám název akce napovídá, naším cílem je především pobavit všechny přítomné," přiblížil organizátor akce, Silvestr Mikuláštík, podstatu rallyšou. "Od loňského roku jsme k tradiční a zavedené podzimní "variantě", která slouží jako rozloučení se sezonou, přidali verzi letní. Prázdninová akce poskytuje přihlášeným jezdcům s licencí ideální příležitost pro testování. Diváckým "tahákem" je možnost svezení v závodní technice. V létě také neměříme čas, ale skutečně se snažíme o maximální zážitek jak pro nás pro jezdce, také především pro diváky a sponzory."

Letošní pokračování série Walašských rallyšou se v premiéře koná na periferii města Vsetín, v areálu Technických služeb. Lokalita poskytuje ideální podmínky pro diváky. Novinkou v letošním ročníku bude soutěžní klání mezi jezdci a vylosovanými fanoušky na sousední motokárové dráze.

"Jako každým rokem tak i letos budeme pořádat tombolu, v rámci které se výherci mohou svézt v závodním voze. Každý přihlášený jezdec si vylosuje z řad diváků s platným losem svého spolujezdce, kterého sveze na trati. Oba členové takto vzniklé posádky svedou ještě duel za volantem motokár. Výtěžek z prodeje losů spolu se startovným pro posádky bude věnován dětskému oddělení Vsetínské nemocnice," upřesnil Silva Mikuláštík.

Základní informace:
Datum: 30. 7. 2011
Čas: od 10:00 hod do 15:00 hod
Místo: Vsetín – Bobrky areál technických služeb (výpadovka směr Valašské Meziříčí)

Upozornění: Divákům nebude z bezpečnostních důvodů umožněn vstup do oplocených částí areálu Technických služeb!

V 13:00 se budou losovat kupony o svezení v s rally jezdci v závodních vozech včetně WRC!!!
Dobrovolné vstupné + výtěžek z prodeje losů + část startovného (nim 10 000,-Kč) bude věnováno Dětskému oddělení nemocnice Vsetín.

Připraven doprovodný program pro vylosované diváky – závod na motokárách proti rally jezdci v půjčovně motokár na Bobrkách. RC modely v akci.

Předběžně přihlášení jezdci:
Hudec, Pěšl, Michalík, Mikuláštík S., Kulajta, Klestil J., Klestil I., Petružela, Galia a další

Speciální host Libor Podmol – Mitsubishi Lancer IX

Komentářů celkem: 5
29. 7. 2011 16:511
0 0
Pozvánka na akci, která se koná už zítra? Těžce nezvládnutá amatérština.
29. 7. 2011 16:562
0 0
neletajicifin: tady o té akci ví každý už 10 let dopředu, tak jdi s tou amatérštinou někam ty prudičská dylino smajlík
29. 7. 2011 20:153
0 0
jsem jeden z tech co to vi uz dlouho dopredu, ale jak to ma vedet nekdo z druheho konce republiky ?
29. 7. 2011 21:014
0 0
já jsem snad nikdy neviděl nikoho, kdo by měl v sobě tolik záště a nenávisti a potřeby ubližovat jako neletajicifin smajlíksmajlíksmajlík
29. 7. 2011 21:365
0 0
Na foru na FB všude jsou odkazy i na jiných stránkách správný fanda musí vědět smajlík Jsem skeptický vůčí diváckému místu ale přesto to omrknu smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!