22. 8. 2011 20:24 − 3721× − 41

Jednotné pneumatiky ve sprintrally?

Svaz rally požádal AJR, aby udělala anketu mezi jezdci k tématu používání pneumatik od jednoho výrobce pro všechny účastníky MČR ve sprintrally.

Svaz rally požádal AJR, aby udělala anketu mezi jezdci k tématu používání pneumatik od jednoho výrobce pro všechny účastníky MČR ve sprintrally. Prosíme tedy posádky, kterých by se tato podstatná změna týkala, aby se vyjádřily v anketě. Ti, kteří se nebudou moci vyjádřit v anketě na stránkách AJR, budou mít možnost se k tomuto tématu vyjádřit na stránkách eWRC. Asociace jezdců rally je v této věci pouhým zprostředkovatelem mezi Svazem rally a posádkami. Vzhledem k tomu, že by se jednalo o velmi závažný krok pro další vývoj MČR sprintrally, prosíme, aby se vyjádřil maximální počet posádek. Veškeré informace, které jsme obdrželi, naleznete v příloze.

Prezentace DMACK ke stažení ZDE:

Žádáme, aby se v případné diskusi pod článkem vyjadřovali především jezdci nebo osoby skutečně zapojené v rallysportu.

Pokud by někdo z jezdců chtěl vyjádřit svůj názor jinak než zde v diskusi, tak prosím využijte mail na Asociaci Jezdců Rally ajr@volny.cz

!!!

Tento článek NENÍ REKLAMA. Tímto článkem dal server eWRC prostor Asociaci Jezdců Rally k tomu, aby u jezdců zjistila názor na jednotné pneumatiky pro sprintrally, o což byla AJR požádána Svazem rally. AJR i server eWRC zde svůj názor na zavedení jednotných pneumatik nijak neprezentují. Článek slouží jako informace pro jezdce rally, kterých se to týká, proto vítáme věcnou diskusi.

Komentářů celkem: 41
27. 8. 2011 08:1741
0 0
Ať postaví do servisu svůj kamion, první sadu čtyř gum na licenci startující posádky zdarma a máte zatraktivnění rally sportu. každej si pak rozhodne sám jestli děkuji nechci tohle mi stačilo a koupí si michelin bo co jiného nebo se vrátí.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!