Sport Motor News 21 – právě vyšlo – stahujte zdarma

Velký a otevřený rozhovor s Lukášem Pondělíčkem, SMN Trophy z Barum Rally, Bleskovka s…, Videa, Okruhy, News…

Další týden je za námi a my jsme rádi, že vám můžeme nabídnout další číslo Sport Motor News, tentokráte s pořadovým číslem 21, které si můžete ZDARMA STÁHNOUT ZDE V dnešním čísle se čtenáři mohou těšit opět na nejrůznější zajímavé články z oblasti motoristického sportu. Celkem na sedmi stránkách si přečtete rozsáhlý rozhovor s rally jezdcem Lukášem Pondělíčkem. Pro mužskou populaci tady máme jednu lahůdku. V dnešní Bleskovce s… jsme vyzpovídali Inessu Tushkhanovou. Pracovní náplní této ukrajinské závodnice je rovněž modeling, a tak se můžete těšit na zajímavé fotografie nejen z prostředí rally.

Ve spojení s Inessou Tushkhanovou Vám také představíme velmi zajímavé pohárové závody, jejichž původ sahá do země Galského kohouta, tedy do Francie. A proč je pro nás tento pohár tak zajímavý? Odpověď je velmi jednoduchá. Účastní se jej totiž značka Škoda. Ani tentokráte jsme nezapomněli na fanoušky rally videí. Vybrali jsme pro Vás některá zajímavá videa z webu mediasport.cz. Pokud chcete motoristický sport sledovat živě, nebo z různých záznamů, pak na vašem stole nesmí chybět televizní program, který obsahuje ty nejzajímavější motoristické události, které se objeví na televizních obrazovkách. O uplynulém víkendu se uskutečnil další závod DTM, a tak ani okruhový fanoušci nepřijdou zkrátka. Podíváme se také na český okruhový šampionát, kde se s vozem Audi A4 DTM představil Petr Fulín. Jako každý týden nechybí nejzajímavější novinky, které Vám nabídneme díky spolupráci s internetovými stránkami eWRC.cz.

Sice je již čtrnáct dní po Barumce, ale jistě jste si všimli, že v minulém čísle chybělo záměrně vyhlášení Trophy. Nechali jsme Vám totiž dostatek času, abyste se mohli lépe zapojit do Sport Motor News Trophy. Pokud chcete vědět, která posádka toto ocenění v rámci Barumky získala, pak neváhejte a stáhněte si aktuální vydání Sport Motor News č. 21.

Příjemné čtení.


Ukázka z magazínu Sport Motor News 21/2011

ZDARMA STAHOVAT

Pokud máte zájem, můžete Sport Motor News pravidelně dostávat do své emailové schránky. K pravidelnému odběru magazínu se stačí jednoduše zaregistrovat zde.


Ukázka z magazínu Sport Motor News 21/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 21/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 21/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 21/2011

Jestli si chcete aktuální číslo Sport Motor News stáhnout a přečíst ve svém počítači nebo například ve svém mobilním telefonu či tabletu, tak využijte odkaz. ZDARMA STAHOVAT

Rádi si v diskusi pod článkem přečteme vaše ohlasy na další vydání magazínu Sport Motor News

Komentářů celkem: 5
9. 9. 2011 09:041
0 0
Dělat rozhovor s Lukášem Pondělíčkem bylo fajn. Překvapil mě svou otevřeností a tím, že se nebojí vyjádřit své názory. Věřím, že by pomohlo, kdyby bylo víc takových nadšených závodníků, kteří ví, co chtějí a závody dělají, protože je baví.
9. 9. 2011 11:032
0 0
Tak rozhovor jsem přečetl jedním dechem, jak píšeš, nebojí se vyjádřit svůj nároz a všechno říkal jak to je... smajlík . Jen detail. Mikkelsen jel na barumce už potřetí, nikoli podruhé. před třemi lety jel s Corsou S2000 a moc mu to nejelo smajlík
9. 9. 2011 21:013
0 0
už na dva díly SMN mi nepřišel mejl, nejsem líný si to najít, jen hlásím "chybu"
9. 9. 2011 21:464
0 0
Duffy, pošli mi prosím mail na czech@sportmn.com Ověřím, kde může být chyba. Díky.
Hux
14. 9. 2011 22:015
0 0
Díky za rozhovor s Ponďou, to se četlo samo! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!