Sebastien Ogier o své havárii

Sebastien Ogier podobně jako Loeb havaroval na mokré šotolině. Kde se stala chyba?

Sebastien Ogier podobně jako Loeb havaroval na mokré šotolině. Kde se stala chyba?

Ihned po nehodě se začalo spekulovat, že neunesl tíhu okamžiku a velký tlak na sebe. "Nebyl na mně žádný tlak, prostě jsem chtěl jen trochu zvýšit svůj náskok na Hirvonena. Chyby se prostě stávají strašně rychle."

V jeho případě nešlo o tak velkou havárii jako u Loeba, ale kvůli poškození chladiče nemohl pokračovat dál. "Zkouška byla velmi zrádná a na tvrdých pneumatikách to strašně klouzalo. V levé dlouhé zatáčce jsem byl moc široký, zadek nám sjel do příkopu, udělali jsme hodiny a trefili strom. Nebyla to velká chyba, v těchto podmínkách k tomu je strašně blízko."

Stále ještě není rozhodnuto, zda bude Ogier pokračovat v rámci superally. "Auto by mělo být v pořádku, protože jsme ho rychle odstavili. Nevím ale, zda se dostaneme na body, je to velké zklamání."

Komentářů celkem: 13
9. 9. 2011 14:18
0 0
Chudáček..smajlíksmajlík
9. 9. 2011 14:21
0 0
Teď je patnáctý, šance na body jsou naprosto reálné, někdo ještě odpadne, někoho předjede, podle mě klidně může být sedmý.
9. 9. 2011 14:45
0 0
Šance na body tam je, soutěž je ještě dlouhá a stát se toho může ještě hodně. Záleží, jak na tom bude auto, jestli vůbec bude pokračovat, bude to ještě zajímavé.
9. 9. 2011 15:11
0 0
taky si myslím, že při počtu kilometrů, které ještě zbývají do cíle, tohle bylo jenom takové zahřívací kolo smajlík zatím je soutěž rozjetá moc hezky pro Ford, tak uvidíme, jestli toho dokážou využít smajlík
9. 9. 2011 15:27
0 0
RUBA...to je z tve hlavy? nebo jak...ono se to tady v cr nejak rozmohlo toho ogiera nejak nenavidet .)) za to ze je rychly a a jednim z nejlepsich...chudacek ses tak trosku ty.
libi se mi ze kdyz meli loeba zase jen v cr asi plny zuby a kecy typu, ze by wrc prospelo kdyby odesel a bla bla bla. ted mu nekdo stiha a tlaci ho tak, ze sam dela, take chyby, presto jaky je to fenomen(ale to uz nikdo nezkritizuje .)) ccoz je lol)tak ho najednou budou zase vsichni milovat a fandit mu .) to je komedie.
9. 9. 2011 15:38
0 0
meca: A nebude to, že se tady rozmohlo nemít Ogiera rád, mít nějaký důvod spíše v něm samém. (A jízda to určitě nebude, pilot je to bezpochyby špičkový)smajlík
9. 9. 2011 16:13
0 0
No zas to vyžere Patvala jestli teda nebude bouda do třetice,samo že mu přeji at to dotáhne co nejvýše!!!smajlík
9. 9. 2011 16:16
0 0
Pánové, ono asi bude něco jiného v tom jak nám to servírujou media něco jiného co za tím stojí. Ogier je skvělej jezdec a má na to, není důvod proč by neměl chtít bejt lepší než Loeb, hold respekt ke stáří se dneska moc nenosí.

Jinak tahle chyba byla i přes ty zrádné podmínky hodně hloupá. Stačilo by mu dojet do 3 ho místa měl by slušnou šanci se ještě poprat o titul.
9. 9. 2011 16:22
0 0
Pro mě to sklamání neni,naopak...Aspoň vyhraje někdo jiný a né furt jen citroen...!smajlík
teda aspoň doufám,že se u fordu nic nesemele...
9. 9. 2011 16:46
0 0
Sport není jen o tom, vyhrát za každou cenu, ale oceňuje se v něm i fair play, týmový duch atd.
Jestli se pan Ogier chová tak, že se tyhle věci "nenosí" (viz zmínka o spravedlnosti v Německu, když jeho týmový kolega udělal gumu), nelze se divit, že o sympatie mnohých z nás přišel. To není o médiích, ale o panu Ogierovi.
Třeba jednou jeho duch doroste jeho mimořádné jezdecké schopnosti.
tom
9. 9. 2011 17:13
0 0
je dobre ze vyletel....uz by ten nosanek mel moc nahoru.....a nebyt francouzem a jejich nacionalismu....tak by byl v prdeli.....takovych jako on byla spousta jen meli smulu ze v MS zustal jen ford a citron,kterej ho od mladi preferuje....nesnasim to,tak jako nektere deti papinku......smajlíksmajlík
9. 9. 2011 17:27
0 0
Já myslím, že nám to média servírují celkem reálně a úcta ke stáří v boji o titul nemá místo. Já mu nechci dělat advokáta, ale asi těžko dokážeme vidět mu do hlavy, co se mu tam děje. Loeb avizoval, že skončí, Ogi už se cítil (oprávněně) když ne letos, tak mistrem světa 2012 a najednou má být zase dvojka? Možná na Loeba už má, možná ne, ale v zájmu týmu to nemůže ani pořádně zkusit...musí to být hodně frustrující. Kdyby mu bylo třeba 23, tak by to bylo jiné, ale ono bude tomu "drzému frackovi" letos 28 a to už také není málo a dnešní "kloučci" rychle dorůstají. Trhnout se a jít jinam, dobře ví, že v Citroenu má nejlepší podmínky. Pro Citroen je to asi takové Pyrrhovo vítězství, že Loeb pokračuje a aby toho ještě všichni zúčastnění nelitovali.
9. 9. 2011 20:08
0 0
Měli by vyletět všichni. Aby je to taktizování přešlo. Sakra jednou závodim a tak to ženu co to jde a ne že přibrzdim abych nemusel čistit někomu cestu. FIA by měla něco vymyslet. Třeba to zkrátka obrátit. Kdo bude poslední, pojede první. Nebo pořadí startu losovat a ne je ředit za sebe podle umístění.

Jinak jsem rád, že je tu konečně nějaká konkurence. Už to bylo nudný vidět věčně Loeba na 1. místě. Nemluvě o tom, že koukáme jen na dvě soutěžící značky vozů. Kam to WRC dotáhlo je k pláči. Kde jsou ty časy kdy bylo startovní pole pestrý. Mezi jezdci byla soutěživost a dravost.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!