Redakce - eWRC.cz
12. 9. 2011 10:14 − 2400× − 4

Horácká Rally 2011 – video LSM rally tým

Do Třebíče a okolí vyrazil i LSM tým se svými kamerami, ze kterých pak pro vás sestříhal následující video.

Do Třebíče a okolí vyrazil i LSM tým se svými kamerami, ze kterých pak pro vás sestříhal následující video.

Horácká Rally 2011 – video LSM rally tým (282 MB)

Komentářů celkem: 4
12. 9. 2011 23:271
0 0
Pěkné videosmajlík
13. 9. 2011 22:592
0 0
Získávám takový pocit, že u nás jede jen pár aut za špičky. Proč není na záběrech širší pole startujících ?! Oni za to nestojí ?! Teda mimo krizovek smajlík .
Copak tam nejeli taková auta jako Escort Cosworth, Opel Kadett a Ascona, BMW M3 atp.. Kritizujeme jak ČT1 tak Novu za málo záběrů. Jak vidím, není ten problém jen u nich smajlíksmajlík
LSM
14. 9. 2011 17:203
0 0
WRC_com: Díky.
DIP1410: Na to je úplně jednoduchá odpověď. V tomto roce jsem na několika soutěžích natáčel sám (a tato je jedna z nich), protože kolegové měli a mají letos jiné starosti než jezdit po Čechách a abych stihl na sprintu alespoň čtyři místa, musím po cca. 20 vozech přejíždět. Určitě se shodneme, že dělat sestřih třeba ze dvou míst by nebylo nic moc a navíc jet přes půl republiky pro dvě místa, no nevím jak Vy, ale do toho bych nešel. Ale pokud znáte i naše starší videa, určitě mně dáte za pravdu, že se v nich nachází také právě ta auta, která popisujete a ještě další mimo špičku startovního pole (Felicie,Fabie,Š130,Hondy,C2,DS3,apod.). Též si myslím, že tyto vozy do sestřihů prostě patří, protože předvádějí neméně krásný sport jako ty ze špičky. Pokud točíte ve dvou nebo třech lidech, je skoro jedno, jestli stihnete dvě, tři nebo pět RZ, protože můžete na každém místě být na kompletní startovní pole a ve finále se ty záběry sejdou a vyberou se ty nejlepší. V případě Třebíče to bohužel nešlo.
15. 9. 2011 00:354
0 0
to LSM: Díky za reakci a vysvětlení. Napsal jsem příspěvek u vašeho videa, protože jsem ho shlédl jako poslední. Nicméně, bohužel i ostatní videa dalších autorů jsou ve stejném duchu ! Vy jste mi to vysvětlil a já to beru. V Třebíči (spíš Náměštismajlík )jsem byl. Fakt je, že jsem viděl jednu RZ (celé pole) a zbytek dne strávil v servisu. Protože mi to časově kolidovalo s mým programem.... Pokud aspoň část lidí co tvoří videa budou mít snahu jako vy, tak to bude dobré. Jinak se na to ani nikdo nebude dívat (hlasy mých přátel, nejen můj názor), protože nebude na co!
Díky a těším se na další videa smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!