21. 9. 2011 09:58 − 2406× − 0

Uzávěrka přihlášek na Rallye Světlá již tento čtvrtek

81 soutěžních posádek a sedm předjezdců se k dnešnímu dni přihlásilo na předposlední podnik Volného poháru, kterým je Rallye Světlá.

81 soutěžních posádek a sedm předjezdců se k dnešnímu dni přihlásilo na předposlední podnik Volného poháru, kterým je Rallye Světlá, jenž startuje již příští sobotu. Toto číslo však není ještě konečné, protože uzávěrka přihlášek bez navýšení startovného je tento čtvrtek. Po tomto datu se posádky budou moci i nadále přihlásit, ale to už nezaplatí 4950 Kč, ale 7330 Kč. Takže pokud přemýšlíte nad účastí na Rallye Světlá, máte nejvyšší čas poslat přihlášku.

Mezi přihlášenými nalezneme téměř všechny favority, a to Martina Šikla, Štěpána Zabloudila, Pawla Danyse, Jiřího Kašpara i Michala Černého, který letos neprožívá příliš dobrou sezónu. Ovšem mezi přihlášenými nenalezneme druhého muže konečného pořadí loňského ročníku Volného poháru Jiřího Kalistu, respektive ho ve „startovce“ najdeme, ale na sedadle spolujezdce vedle Davida Holomečka. Ve Světlé nad Sázavou a okolí tak jistě nebude nouze o zajímavou podívanou.

Kompletní seznam přihlášených posádek naleznete zde.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!