21. 9. 2011 23:35 − 2875× − 0

Rally Krkonoše – Cíl Neznámý zkouška zručnosti má novou tvář

Součástí orientační automobilové soutěže Rally Krkonoše – Cíl Neznámý je každoročně zkouška zručnosti.

Součástí orientační automobilové soutěže Rally Krkonoše – Cíl Neznámý je každoročně zkouška zručnosti. V letošním roce se můžeme těšit na její novou variantu.

Zatímco v minulých letech stavěl trasu Jindra Říha, v letošním roce oslovili pořadatelé závodu Mirka Krčmáře. Kromě toho, že je během Rally Krkonoše vedoucím jedné z rychlostních zkoušek, věnuje se závodům do vrchu. Od letošního roku se svými syny objíždí také vybrané slalomové závody, a proto je pro stavbu zkoušky zručnosti tou nejpovolanější osobou.

Mirek Krčmář je také spolu se svým bratrem majitelem firmy ATS servis, která se zabývá distribucí náhradních dílů a provozních kapalin. Stejně jako v minulých letech se bratři Krčmářovi rozhodli věnovat do soutěže také hodnotné věcné ceny. Firma ATS se tak stala partnerem zkoušky zručnosti, jejíž nejúspěšnější posádky se mohou těšit na kvalitní motorový olej.

Zkrátka nepřijdou ani vítězové ostatních kategorií. Při vyhlášení vítězů se mohou těšit na ceny od železářství Melichar, Pneu Alaska, hotelu Omnia Janské Lázně a SkiResortu Černá Hora, výrobce energetického nápoje Red Wolf, z firmy Renovak z Kostelce nad Orlicí, potravinářského řetězce Enapo, z řeznictví pana Šrola, firmy SDT, Hitradia Magic a z pivovarů Krakonoš a Primátor. Nejlepší dámská posádka pak obdrží dárek od trutnovského salonu Krása a Péče Ivety Erbenové.

Uzávěrka přihlášek je již za necelé dva týdny – 29. 9. 2011. Neváhejte proto a přihlaste se i Vy! Podrobnosti najdete na stránkách www.rallykrkonose.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!