23. 9. 2011 13:57 − 2591× − 0

V Příbrami se schyluje ke startu

Poslední průjezdy rychlostními zkouškami při seznamovacích jízdách a testovací rychlostní zkouška v Příbrami.

Poslední průjezdy rychlostními zkouškami při seznamovacích jízdách a testovací rychlostní zkouška – shakedown byly na pořadu dne v pátek dopoledne, tedy jen pár hodin před startem závěrečného dílu seriál Mediasport.cz Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, kterým je 33. Rally Příbram.

Servisní zázemí na letišti ve Dlouhé Lhotě je již zaplněno soutěžními týmy, které mají poslední možnost připravit jejich vozy na rychlostní zkoušky závodu, který bude odstartován v 16:30 před Kulturním domem v Příbrami. V První etapě čeká na soutěžící celkem šest rychlostních zkoušek, kdy zahajovacím testem bude RZ Dublovická, následovat bude Sedlčanská a jako poslední se pojede RZ Klučenická, která je však pro diváky jen obtížně přístupná.


Vojtěch Štajf na trati shakedownu Rally Příbram

Ředitel 33. Rally Příbram, Tomáš Fiala před pár hodin před startem říká: „Žádám diváky, aby dbali pokynů pořadatele a i sami přemýšleli nad tím, jestli místo, které si pro sledování rally vybrali je bezpečné. Dbejte na bezpečnost svoji a nebojte se upozornit někoho, kdo se bude nacházet v nebezpečném prostoru. Věřím, že nám vyjde počasí, a že si společně užijeme pěknou soutěž.“

Více informací o 33. Rally Příbram najdete na stránkách www.rallypribram.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!