Sport Motor News 23 právě vyšlo – stahujte zdarma

Komentář Rally Příbram i pohled do zákulisí, SMN Trophy z Třebíče, Fotokomiks o Romanovi a Vaškovi a spoustu dalších článků z motorsportu.

Máme za sebou poslední podnik Mezinárodního mistrovství republiky v rally, který se uskutečnil v okolí hornické Příbrami. A tak Vám i my přinášíme další číslo Sport Motor News. V tomto třiadvacátém čísle, ZDARMA STÁHNOUT ZDE , se mohou čtenáři a fanoušci motoristického sportu těšit na řadu zajímavých reportáží a článků z oblasti motoristického sportu.

Celkem na čtyřiatřiceti stránkách najdete třeba aktuální reportáž z Rally Příbram, včetně odkazů na nejzajímavější onboardy, které jsme Vám připravili ve spolupráci s webem mediasport.cz. V další reportáži se dozvíte, jaká byla Horácká Rally z našeho pohledu, a která z posádek se tak stala vítězem dalšího kola Sport Motor News Trophy. Jaké pocity zažívá amatérský rallyjezdec a co vše musí udělat, aby se mohl zúčastnit Rally Příbram, to se dozvíte na čtyřech stránkách, kde se o své dojmy z této soutěže podělí náš spolupracovník Marek Felt. Tento příbramský jezdec se na domácích tratích objevil za volantem Citroënu Saxo VTS.

O nadcházejícím víkendu se navíc v Sosnové u České Lípy uskuteční poslední letošní závod evropského šampionátu v rallycrossu. V dnešním čísle si můžete přečíst základní informace o tomto závodě a pokud se na autodrom nedostanete, nemusíte zoufat. Pomůže Vám přiložený televizní program, kde si určitě každý vybere ten svůj oblíbený motoristický pořad. Ani dnes jsme však nezapomněli na okruháře. Petr Fulín ani při předposledním závodě Seat Leon Supercopa nezaváhal a udělal veledůležitý krok k zisku celkového stříbra. Kromě toho se podíváme na průběh závěrečného závodu East European Cupu, kde je o celkovém vítězi také definitivně rozhodnuto. Příjemné čtení.


Ukázka z magazínu Sport Motor News 23/2011

Příjemné čtení.

ZDARMA STAHOVAT

Pokud máte zájem, můžete Sport Motor News pravidelně dostávat do své emailové schránky. K pravidelnému odběru magazínu se stačí jednoduše zaregistrovat zde.


Ukázka z magazínu Sport Motor News 23/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 23/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 23/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 23/2011

Jestli si chcete aktuální číslo Sport Motor News stáhnout a přečíst ve svém počítači nebo například ve svém mobilním telefonu či tabletu, tak využijte odkaz. ZDARMA STAHOVAT

Rádi si v diskusi pod článkem přečteme vaše ohlasy na další vydání magazínu Sport Motor News

Komentářů celkem: 5
DND
28. 9. 2011 21:21
0 0
Nevím jak to děláte, ale děláte to výborně! Za sebe můžu říct jen - děkuji.
28. 9. 2011 22:28
0 0
tak za ten "fotokomiks" palec hore, bezva nápad, fakt jsem se u toho bavilsmajlík
28. 9. 2011 23:09
0 0
MravenecZ: moc pěkná a kvalitní práce smajlík
jac
29. 9. 2011 10:01
0 0
Mravencze, to jsem se u toho fotoseriálu nařehtalsmajlíksmajlík...ale jde vidět, jak jsi se mooooc krotilsmajlík
29. 9. 2011 20:03
0 0
Komix bomba, fotky č.13 mě naprosto dostaly.
Jinak SMN je skvělý nápad a skvělá práce.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!