Fiesta Cup 2011: Dva závody na Autodromu Most 15.-16.10.

Poslední dvě letošní závodní okruhové akci připravil ARTFordSPORT Plzeň.

Poslední dvě letošní závodní okruhové akci připravil ARTFordSPORT Plzeň. První akcí bude v sobotu 15.10 2011 účast Fiest v rámci závodu do vrchu, který se pojede jako součást seriálu Triola Cup. Cena pronájmu Fiesty 1,3Cup na tuto akce určenou pro jednotlivce je jen 4.800Kč ! Druhou akcí pak bude v neděli 16. 10. 2011 vytrvalostní závod COCAINE-Drink 3hod Most-open, který je určen teamům o 2-4 jezdcích.

Triola Cup – Autodrom Most 15.10 2011 a FiestaCup

Závod do vrchu na Autodromu Most? Ano i to je možnost jak vyzkoušet bezpečně svoje schopnosti za volantem FiestaCUPu. Jedná se o závod pro jednotlivce, kteří mohou za minimální peníze zkusit jak se závodí s Fordem Fiesta1,3 Cup. Rozhodnout se pro start v nějaké motoristické disciplíně, není někdy jednoduché. Finance, technika, bezpečnost, podpora či naopak překážky od okolí, to vše hraje svoji roli. ARTFordSPORT Plzeň ve spolupráce s pořadatelem TriolaCupu nabízí možnost startu se speciálem Ford Fiesta1,3Cup v tomto závodě. Co vás zde čeká a jaké jsou podmínky startu? Každý jezdec absolvuje na trati Autodromu Most dva samostatné závody- dopolední a odpolední. Každý závod obsahuje dvě kola jako trénink a poté budou následovat 3 měřené jízdy o délce cca 4,2km. Celkem tak každý jezdec absolvuje 10 kol, cca 42km na trati Autodromu.

Nejdůležitější informací pro všechny zájemce je ale jako vždy cena. Systém bude nastaven tak, že na každém vozidle se bude střídat dvojice jezdců. Každý jezdec přitom absolvuje svých 10 závodních okruhů. Díky tomuto způsobu organizace jízd se podařilo maximálně snížit cenu na tuto akci. Cena za pronájem na tuto akci je jen 4.800Kč. V této ceně není zahrnuto startovné, které se hradí přímo pořadateli. V ceně také není zapůjčení kombinézy a helmy. Maximální počet míst na tuto akci je už jen 6 jezdců. Termín pro přihlášení je nejpozději do pondělí 10. 10. 2011.

Cena zahrnuje: Kompletní pronájem závodního vozu, dopravu, servisní stany a servisní auto, mechanika na akci, kompletní benzín+náplně, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy, komplet pneu Toyo-E/slick-medium. Cena nezahrnuje:startovné, zapůjčení kombinézy a helmy /je možné dodat/ !


Foto: Ondřej Novák, Bahení lázně v Sosnové.

COCAINE-Drink 3hod.Most open 16.10 2011 – dva samostatné závody

Vytrvalostní akce určená pro teamy s 2-4 jezdci – to je druhá akce, která proběhne na Autodromu Most pod taktovkou FiestaCupu a ve spolupráci s Caterham klubem! Jedná o klubový závod, který je otevřený všem nelicencovaným jezdcům s jejich speciály pro okruhy, rallye, nebo závody do vrchu. Tento závod je připraven jako vytrvalostní a obsahuje 20 minutový volný trénink a poté závodní jízdu na 2h45min. V závodě teamů s 2-4 jezdci je povinností v průběhu závodu minimálně 2x střídat. Nejmenší časový úsek pro jednoho jezdce je 20min, nejdelší 60min. Do závodu je možné přijmout jen omezený počet posádek /pro dopoledne je volných 5 míst a pro odpoledne jen 3 auta!/ Uzávěrka přihlášek tedy byla prodloužena do 10.10.2011. Pro posádky s vlastním autem je startovné 7200Kč/včetně Dph. Samozřejmě, že i v rámci tohoto závodu je možné pronajmout si některý ze speciálů Fiesta Cup nebo Ford Puma.

FordFiesta 1,3Cup: Cena pro team za kompletní pronájem auta na jeden 3hod.závod je 22.400Kč+20% DPh. V ceně je i startovné, cena je tedy pro posádku konečná! Cena dále obsahuje kompletní pronájem a přípravu auta, jednotné pneu Toyo,Maxxis, benzín a další náplně na celou akci, servisní box a servis v průběhu akce, servisní auta. V ceně není pronájem helem a kombinéz, ten je možný zajistit za příplatek 700Kč/osobu.Pro lepší představivost, jeden závodní team zvládne za 2h45min na Autodromu Most s Fiestou cca 70kol a to je cca 300 ostrých závodních kilometrů! V této chvíli je již odpolední závod obsazen a volné jsou jen dvě Fiesty na dopoledne.

FordPuma1,7: k dispozici na dopolední závod je ještě speciál s obsahem 1700ccm a s výkonem 140-150Ps. Cena za pronájem tohoto vozítka je 25.900Kč+20%Dph. Cena obsahuje vše shodně jako u Fiesta Cupu – startovné, pneu, benzín, atd. Puma bude startovat standartně v Divizi B, tj.ve třídě s auty s obsahem motoru nad 1600 ccm.

Také možnost přihlášení na závod COCAINE-DRINK 3hod Most-open byla prodloužena a přihlášku je možné zaslat až do 10.10 2011 na mail: hanstoodV12@seznam.cz. Další info získáte také na webech www.FIESTACUP-afs.com nebo www.ARTFordSPORT.com.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!