Sport Motor News 24 právě vyšlo – stahujte zdarma

Komentář Rally Příbram i pohled do zákulisí, SMN Trophy z Třebíče, Fotokomiks o Romanovi a Vaškovi a spoustu dalších článků z motorsportu.

Pomalu, ale jistě se blíží konec jednotlivých šampionátů. A tak jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout další číslo Sport Motor News. Již ve čtyřiadvacátém vydání, ZDARMA STÁHNOUT ZDE, naleznete ty nejzajímavější informace ze světa motoristického sportu. Přečtete si podrobnou reportáž z dalšího podniku mistrovství světa, který dokonale zamíchal průběžným pořadím. Jak vidno, jindy suverénní Sebastien Loeb se letos trápí více, nežli v uplynulých sezónách a tak o zisku titulu ještě není zdaleka rozhodnuto. Pokud máte rádi historické a legendární vozy, pak si nenechte ujít článek, který Vám poradí, jak se dostat na vůbec nejzajímavější závod z hlediska účasti těchto vozů.

Během posledního podniku MMČR v rally zazářilo hned několik posádek, pokud se chcete dozvědět, která posádka však zazářila úplně nejvíce, pak si nezapomeňte stáhnout nové číslo elektronického magazínu a přečíst si kdo byl hvězdou rally.

Ani tentokráte jsme nezapomněli na fanoušky okruhových závodů. V německém šampionátu cestovních vozů, který známe pod zkratkou DTM, je o celkovém vítězi již rozhodnuto. O tom, kdo se stal letošním šampiónem, se dočtete na stránkách našeho magazínu.

O uplynulém víkendu se v Sosnové u České Lípy uskutečnil závěrečný závod mistrovství Evropy v rallycrossu. O titulech sice bylo již rozhodnuto, i tak Sosnová nabídla několik dramatických a zajímavých soubojů. Pokud se chystáte o nadcházejícím víkendu do Jeseníku, pak jistě oceníte základní informace, včetně harmonogramu a map tohoto závodu.

Včera navíc v Praze proběhlo oficiální představení posádky Václav Pech a Petr Uhel, která se v rámci Rally Jeseníky představí s vozem MINI. I když se na tuto premiéru v Čechách nedostanete, nezoufejte. Pomůže Vám televizní program, kde si jistě každý fanoušek přijde na své.


Ukázka z magazínu Sport Motor News 24/2011

Příjemné čtení.

ZDARMA STAHOVAT

Pokud máte zájem, můžete Sport Motor News pravidelně dostávat do své emailové schránky. K pravidelnému odběru magazínu se stačí jednoduše zaregistrovat zde.


Ukázka z magazínu Sport Motor News 24/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 24/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 24/2011

Jestli si chcete aktuální číslo Sport Motor News stáhnout a přečíst ve svém počítači nebo například ve svém mobilním telefonu či tabletu, tak využijte odkaz. ZDARMA STAHOVAT

Rádi si v diskusi pod článkem přečteme vaše ohlasy na další vydání magazínu Sport Motor News

Komentářů celkem: 2
6. 10. 2011 12:531
0 0
Velmi,velmi povedenésmajlík díky Petře, perfektní práce.
DND
6. 10. 2011 14:022
0 0
Tohle mě pobavilo:
"...Václav Pech a Petr Uhel, která se v rámci Rally Jeseníky představí s vozem MINI. I když se na tuto premiéru v Čechách nedostanete, nezoufejte."
smajlík
Ale jinak díky za další dávku skvělého čtení.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!