8. 10. 2011 07:58 − 2432× − 2

Na slovíčko s ředitelem Dušanem Pospíšilem

Pár krátkých dotazů v závěrečné fázi přípravy AZ pneu Rally Jeseníky 2011 na jejího nového ředitele Dušana Pospíšila.

Pár krátkých dotazů v závěrečné fázi přípravy AZ pneu Rally Jeseníky 2011 na jejího nového ředitele Dušana Pospíšila.

Dušane, co říkáš na seznam přihlášených na pátý ročník AZ pneu Rally Jeseníky?

Letošní seznam přihlášených posádek je to nejkrásnější ocenění práce celého týmu okolo Rally Jeseníky za poslední roky. Jsem rád, že se naše soutěž těší takové jezdecké oblibě. Netroufám si vůbec tipnout, kdo z letošního ročníku vyjde jako vítěz, kdo jako poražený. Věřím však, že diváci u trati uvidí krásné sportovní výkony české nejen rallysprintové špičky. V neposlední řadě doufám, že naše rally bude důstojnou vzpomínkou na olomouckého Jirku Skoupila.

Jak se zrodila podoba letošní soutěže?

Finální podoba se rodila letos dlouho. Otevřely se možnosti startovat opět v okolí Šternberka a rally tak zkrátit. Ač jsou rychlostní zkoušky na Rýmařovsku, kde jsme závodili předchozí roky krásné a jezdci se na ně doteď ptají, necháme je minimálně letos spát, aby nezevšedněly, byla by to škoda. Rád bych na tomto místě poděkoval všem starostům dotčených obcí, Olomouckému kraji, Městu Šternberk, Policii České republiky, Správě silnic Olomouckého a Moravskoslezského kraje, ŘSD Olomouc a všem dalším, kteří nám pomohli letošní ročník zorganizovat v představené podobě.

Jaký je pak tvůj divácký supertip?

Na každé vložce je mnoho krásných míst vhodných ke sledování naší soutěže. Nejexponovanější místa pak byla vybrána jako divácká. Soutěž lze však sledovat i z dalších míst, ty jsou však již hůře přístupné. Jsme si toho vědomi, ale profil zdejších tratí nenabízí jiné možnosti. Jedním ze supertipů skrytých v lesích je například „Kamenná zatáčka“ na RZ Dalov nad Horním Žlebem. Veškeré informace jsou pak k dispozici na našich internetových stránkách či v tištěném programu. Ten je letos premiérově zpracován ve formátu A4 v plnobarevném provedení. Zakoupíte jej na čerpacích stanicích Benzina ve Šternberku, Benzina Uničov, čerpací stanici v Dlouhé Loučce či v trafice na Hlavním náměstí ve Šternberku.

Co budeš dělat, až sjede poslední vůz z cílové rampy?

Tak to půjdu podepsat předběžné konečné výsledky soutěže :-) Ale je-li dotaz myšlen, co budu dělat, až skončí rally, tak to půjdeme s celou partou okolo naší soutěže určitě oslavit. A od příštího týdne se musím pustit do malovaní obrazu jako hlavní ceny do tomboly na Společenský večer AMK Ecce Homo. Věřím, že je to jediný můj aktuální rest :-)

Komentářů celkem: 2
9. 10. 2011 19:061
0 0
Doufám, že letos končně už ten obraz získám já. !!!!
Jeseníky se vydařily, Díky všem.smajlík
9. 10. 2011 20:242
0 0
já letos předem boj o obraz vzdávám smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!