Sport Motor News 25 právě vyšlo – stahujte zdarma

Průvodce diváka na Rallysprint Vsetín včetně map, bleskovka s Jennie – Lee Hermansson, Deníček z Rally Legend a mnoho dalšího.

Blíží se závěrečný letošní rallysprintový závod ve Vsetíně, a tak jsme rádi, že vám můžeme představit nové číslo Sport Motor News s pořadovým číslem 25, které si stáhenete po kliknutí na odkaz ZDARMA STÁHNOUT ZDE,. V dnešním čísle si přečtete reportáž z předposledního rallysprintového závodu, který se uskutečnil v okolí Jeseníků. Chybět nebude ani tradiční vyhlášení Sport Motor News Trophy. Pokud chcete vědět, který výkon nás nejvíce zaujal na základě vašich příspěvků, pak neváhejte a stáhněte si jej na jednom z uvedených odkazů.


Ukázka z magazínu Sport Motor News 25/2011

Redakční tým SMN také navštívil Rally Legend v okolí San Marina. Tento závod patří k nejpopulárnějším závodům nejen v jižní Evropě, ale i u českých fanoušků, kterých se zde sešlo opět velké množství. Exkluzivně jsme pro čtenáře Sport Motor News vyzpovídali Patrika Sandella. Švédský jezdec se představil při letošním ročníku Barum Rally. Poprvé se na českých tratích objevil již v roce 2005 v rámci Rally Bohemia. Pokud chcete vědět, jak vzpomíná nejen na tento závod, čtěte více v aktuálním vydání.

Dále nechybí pravidelné články z prostředí rallycrossu a okruhového závodění, kde se do problémů dostal Petr Fulín. Český jezdec bojuje o druhé místo v rámci Seat Leon Supercopa. Nyní je ale jeho start při posledním pohárovém klání ohrožen. Proč, to se dozvíte na stránkách SMN. Těšit se také můžete na televizní program, ze kterého si jistě každý vybere svůj oblíbený pořad, tradiční sekce novinek ze světa motoristického sportu, krátké ohlédnutí za Rally Vltava a také si představíme poslední letošní rallysprintový podnik Rally Vsetín. Najdete zde kompletní harmonogram, podrobné mapy, včetně diváckých míst. Jako třešinku na dortu vám opět nabízíme sekci Bleskovka. Tentokráte zavítáme do Švédska, odkud pochází sympatická Jennie-Lee Hermansson. Tato švédská závodnice rozhodně nepatří mezi pomalé jezdce, o čemž se mohli přesvědčit jezdci v Britském šampionátu, kde v roce 2004 startovala s produkčním vozem Subaru Impreza.

Příjemné čtení.

ZDARMA STAHOVAT

Pokud máte zájem, můžete Sport Motor News pravidelně dostávat do své emailové schránky. K pravidelnému odběru magazínu se stačí jednoduše zaregistrovat zde.


Ukázka z magazínu Sport Motor News 25/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 25/2011


Ukázka z magazínu Sport Motor News 25/2011

Jestli si chcete aktuální číslo Sport Motor News stáhnout a přečíst ve svém počítači nebo například ve svém mobilním telefonu či tabletu, tak využijte odkaz. ZDARMA STAHOVAT

Rádi si v diskusi pod článkem přečteme vaše ohlasy na další vydání magazínu Sport Motor News

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!