Faster magazine - eWRC.cz
29. 10. 2011 13:46 − 3549× − 43

Faster magazine 5/2011 – Vychází

Před týdnem se na stáncích objevilo letošní předposlední číslo časopisu Faster magazine, které oslavuje své dva roky existence na našem trhu.

Před týdnem se na stáncích objevilo letošní předposlední číslo časopisu Faster magazine, které oslavuje své dva roky existence na našem trhu. Už čtrnáct vydání se objevilo mezi čtenáři a ani zatím to poslední nenechá rally bez povšimnutí. Hned uprostřed časopisu je jedna z rubrik věnována Pavlu Janebovi, bývalému šéfu továrního týmu Škoda Motorsport. Koho zajímá zákulisí projektu Škoda Octavia a Fabia WRC, jak to bylo s Arminem Schwarzem nebo jak vypadalo závodění s favority má jedinečnou možnost. Redaktor Honza Černý dostal prostor a s Pavlem Janebou strávil více než dvě hodiny času. Z rally témat se k tomu ještě přidává zajímavý pohled na Matrix Rally, která se pomalu ale jistě dere do sprintrally, srovnávací test dvojice silničních verzí véercéček Citroenu DS3 Racing a Mini Cooper S John Cooper Works, který je právem považován za krále hot hatchů a redaktoři Faster magazine mimo jiné také vyzkoušeli, jaké to je jet na rally jako VIP.

A kdybyste chtěli nakouknout do světa „běžných“ aut, Faster magazine vás potěší. Hlavním tématem je nejočekávanější novinka letošního roku, BMW 1 M Coupé, kterou jsme srovnali se Subaru WRX STI a první M3 E30. V nové rubrice Design rozebíráme jednotlivé linie sportovního kupé Alfa Romeo 4C, udělali jsme si vlastní Ferrari Days Orlické hory, zajeli jsme do Techartu vyzkoušet upravené Porsche, v rubrice Legenda tentokrát našel místo Fiat 128 Coupé L Sport a v nákupním košíku Volkswagen Golf R32. To a ještě mnohem více najdete v novém čísle Faster magazíne.

Komentářů celkem: 43
Fox
2. 11. 2011 16:19
0 0
Jistě, múže jít i o osobní averzi, všichni jsme jen lidi a někdy s námi cloumají emoce. Nicméně - cituji:
"Diskuze se ve Fasteru nikdo nebojí, stejně jako se nebojím vyjádřit svůj názor. A ten je stále stejný - Martin Prokop v mých očích není závodník, ale jezdec, který už léta objíždí svět, ale bez valného výsledku. Prostě jenom jede a čeká, jestli někdo před ním vypadne... Tanak, Hänninen atd. jsou rychlejší, protože jenom nejedou, ale závodí. To je recept na světovou rally. Prokop sice občas taky zkusí závodit, ale potom chybuje. Honza Černý"
Tohle je hodně tvrdý názor, ale nedomnívám se že by na něm nebylo přece jen něco k zamyšlení. Napsat to někdo o mně, taky se budu hájit osobní averzí pisatele. Ale pořád dokola opakuji - ten člověk má na svůj názor právo a nezaslouží si ukřižovat, ale když už, tak věcnou diskusi, kde by mu byl jeho názor vyvrácen. Tečka.
2. 11. 2011 19:22
0 0
Chorda: Omlouvám se Ti. PROMIŇ. smajlík
Špatně jsem to pochopil, protože do Aarona Burkarta se tu taky skoro všichni strefují.smajlík
2. 11. 2011 19:37
0 0
Fox:Pokud pro nějakého " redaktora" nebyl titul v JWRC valný výsledek tak budiž ale klidně se může stát že ten hoch to vážně neví :-(
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!