Ondřej Plšek - eWRC.cz
31. 10. 2011 19:50 − 4270× − 43

Jan Kopecký mění pro Kypr spolujezdce

Petr Starý je bohužel nemocný a tak na Kyperské rally vedle Jana Kopeckého usedne Pavel Dresler.

Již tento týden bude znát letošní mistr IRC. V boji o titul je i nadále Jan Kopecký, který na Kypr odcestoval v roli jedničky prozatimního hodnocení šampionátu. Při finále mu ale nebude po boku Petr Starý, který onemocněl.

Toho na poslední soutěži IRC 2011 nahradí Pavel Dresler. Pro pětadvacetiletého spolujezdce to bude teprve druhý start v IRC, spolu s Janem Kopeckým ještě žádnou soutěž nejeli. "Pavel a já uděláme vše pro zisk titulu. Těšíme se na tuto soutěž, je to velká výzva. Pokud vím, tak je trať nová pro všechny jezdce. Bude to skvělý boj a musíme podat náš nejlepší výkon," cituje Jana Kopeckého IRC Rally Radio.

Komentářů celkem: 43
2. 11. 2011 07:28
0 0
milín60 to fakt nemohl přesněji napsat a musím jen souhlasit, budem doufat v malý zázrak, ale počítat s ním fakt moc nemůžem, můžem počítat s tím, že někdo z konkurence odpadne, to asi jo, ale Honzovi musí ta soutěž fakt sednout hned od startu a až do cíle, jestli chce na konci v seriálu na nejvyšší stupínek a přiznejme si, že takových soutěží letos nebylo nijak moc. Každopádně palce držím.
2. 11. 2011 12:08
0 0
Speeder: Skrtani vysledku je pravidlo, ktere je tu od tusim konce 80.let. Vynecham ted koeficienty, to je na jinou debatu. Skrtani bodu je spravedlive a dobre. Zajistuje, ze mistrem s nestava dojizdec.. To byl duvod, proc o tom tehdy panove uvazovali a proc to udelali.
2. 11. 2011 12:16
0 0
petrikpetrik1: Kopecky si naopak zadny naskok nevybudoval. To tabulkove vedeni je zkreslene, uz ted musis videt ony odecetle body, ktere ho cekaji. On kdyz vyhraje, ziskava min bodu nez ten druhy.. Ty nazory, ze sance ma mensi, vychazi z toho, ze lidi si to umi spocitat a realne zhodnotit Honzovi schopnosti. Neni na tom zadna hanba.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!