Autogames RallyShow UB: Uzávěrka přihlášek v pátek

Již v pátek končí možnost přihlášek do volného podniku v Uherském Brodě a okolí. A diváci se už teď mají rozhodně na co těšit.

Třetí ročník Autogames RallyShow Uherský Brod již klepe na dveře a do startu zbývá týden a půl. V pátek 4. 11. 2011 ve 23:59 je naplánována uzávěrka přihlášek. Většina posádek se tradičně přihlašuje v posledních dnech, takže momentálně se stav přihlášených stále zvyšuje. Pořadatelé očekávají do 50 přihlášených jezdců ze 3 států. Několik jezdců se tradičně na volném závodě představí divákům s jiným vozem než obvykle a v Uherském Brodě bude těchto premiér hned několik. Všechny informace jsou k dispozici na oficiální stránce RallyShow www.rallyshow-ub.ic.cz


foto: Bronislav Končitík

Stejně jako loni se podařilo zajistit start oblíbené dvojice ze Slovenska. Nepůjde o nikoho jiného než o osminásobného absolutního mistra Slovenska Jozefe Béreše mladšího, který v loňském roce dokončil uherskobrodskou RallyShow na druhém místě absolutně. Tento výsledek bude chtít minimálně zopakovat a divákům se představí se svým mistrovským vozem Škoda Fabia S2000. Velkým lákadlem pro diváky bude start Jozefa Béreše staršího, který je legendou rallyové scény a stejně jako loni pojede se silným Audi Quattro Coupé. Na start se postaví další 2 až 3 vozy S2000 a s jedním vozem pojede další zahraniční jezdec, který se představí divákům v Česku po třech letech.

V minulé tiskové zprávě bylo odtajněno již pár jmen včetně jezdců na vozech WRC. Jan Sýkora, Jaromír Tomaštík nebo Silvestr Mikuláštík už jsou přihlášeni a minimálně další tři vozy WRC se na startu ukáží. Kdo se posadí za jejich volant bude zveřejněno v pondělí 7. 11. 2011 v další tiskové zprávě, kde bude zveřejněna startovní listina. V úterý 8. 11. 2011 v 11:00 bude ve Zlíně v budově Zlínského kraje tisková konference k Autogames RallyShow Uherský Brod za účasti vybraných jezdců, kteří se letošního ročníku zúčastní.

Hlavním lákadlem pro diváky je tradičně Městská rychlostní zkouška 1, 4, 7, která se pojede celkem 3x. Poslední průjezd za tmy bude mít stejně jako loni velkou atmosféru. Pro diváky jsou k dispozici celkem čtyři vyhrazené prostory. Tím stěžejním je určitě místo DM 1, kde je na závodní vozidla krásný výhled z pěší lávky, která vede přímo nad tratí testu. Nejdelší zkouška RallyShow RZ 2, 5 Rudice nabízí také hodně míst pro diváky včetně velkého skoku v obci Kladná Žilín. Na tomto horizontu se bude v prvním průjezdu měřit délka skoku a vítězná posádka získá pamětní poháry. Rudimovská RZ 3, 6 nabízí dvě divácká místa. Jedno přímo po startu v obci Rudimov a druhé kousek od cíle RZ, kde je zajímavé esíčko. Servisní areál je na ploše za sokolovnou jen 200 metrů od cíle RZ Městská.

Slavnostní představení vybraných posádek je v plánu v pátek 11. 11. 2011 od 19:00 na Masarykově náměstí v Uherském Brodě. Pro diváky i jezdce je připravena v pátek večer od 21:00 RallyShow párty v Disco TROPIC Clubu a v sobotu After párty po RallyShow také od 21:00 na stejném místě. Všichni jste zváni a těšíme se na vás příští týden v Uherském Brodě.

Komentářů celkem: 1
2. 11. 2011 15:051
0 0
Huráá, už se to blíží!!!!smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!