3. 11. 2011 22:02 − 3136× − 24

Ott Tänak v Británii s Fiestou WRC a pneumatikami DMACK

Hned několik premiér je spojeno se startem Otta Tänaka na Wales Rally GB.

Hned několik premiér je spojeno se startem Otta Tänaka na Wales Rally GB. Estonský talent se v MS představí poprvé s vozem kategorie WRC, což ale platí i pro pneumatiky DMACK, které budou hlavním sponzorem jeho startu.

S kvalitou pneumatik DMACK si letos užil své Martin Semerád, který na nich jezdil v rámci PWRC. Pro premiéru s vozem WRC ale DMACK slibuje novou pneumatiku (a lepší) DMG plus se se směsí G61, která by měla být optimalizována pro specifický povrch ve waleských lesích.

Ott Tänak má za sebou celodenní testování s novým vozem i pneumatikami a jak se dalo čekat, není nespokojen. "Test se docela povedl. Bylo to poprvé, co jsem testoval vůz WRC na šotolině a je to pro mne všechno nové. Zkoušeli jsme několik typů pneumatik a pocitově to bylo lepší a lepší. Bude to pro mne těžké, protože je vše nové – auto, pneumatiky i tým. Cítím se ale dobře a uvidíme, jak to půjde."

Komentářů celkem: 24
5. 11. 2011 16:51
0 0
Výrobek z Číny, nemusí nutně být čínský výrobek. Tedy s čínským nápadem, vývojem a výrobou. A čínský kapitál je taky něco jinýho. Smontovat telefon, nebo auto, to ano, ale vymyslet obojí? Zatím ne-e...
Fox
5. 11. 2011 17:16
0 0
Gill: Nejsem zrovna konzumní typ, moc toho ke štěstí nepotřebuji, takže to co kupuji má poměrně jasný původ a opravdu to není z Číny. Včetně třeba česneku, radši si připlatím za český smajlík
5. 11. 2011 17:32
0 0
Fox: sem si taky připlatil za českej a uvnitř byl tak nějak nečesky (nebo česky) shnilej smajlíksmajlík
Fox
5. 11. 2011 17:36
0 0
Stane se - smůla smajlík)
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!