Ondřej Plšek - eWRC.cz
13. 11. 2011 09:09 − 3365× − 43

Sebastien Loeb odstupuje po havárii na přejezdu

Po rychlostní zkoušce Halfway se mistr světa srazil na silnici s civilním vozem, který jel na špatné straně silnice.

Sebastien Loeb odstoupil z Britské rally poté, co jeho vůz havaroval na silnici mezi dvěma rychlostními zkouškami. Následující posádky informovaly, že viděly stát Citroen DS3 WRC s číslem jedna s poškozeným předkem po čelní srážce. Citroen nyní potvrdil, že jeho jezdec se srazil s vozem, který jel na špatné straně silnice.

Sebastien Loeb a Daniel Elena zůstali nezraněni, stejně dopadli i cestující ve druhém voze. V Británii tak odpadnul Jari-Matti Latvalovi největší soupeř, jeho náskok na druhého Madse Ostberga činí skoro tři minuty.

Odstoupení Sebastiena Loeba ale neohrozilo zisk jeho osmého titulu mistra světa, protože Mikko Hirvonen byl ze hry již po páteční havárii.

Kompletní výsledky Britské rally najdete jako vždy na serveru eWRC-results.com.

Komentářů celkem: 43
14. 11. 2011 14:0241
0 0
Chorda: Tak to zjevně špatně chápeš, protože to je přesně o tom, že o zásluhách řeč nebyla. To byl právě příklad o tom, že ti tři zmínění jezdci (Juho, Honza, Thierry plus ještě Freddy) měli lepší výsledky než mistr a přitom se mistry nestali, čímž jsem se snažil demostrovat, že ten systém je špatně nastaven. Konkrétní jména jsou mi lhostejná, jde o princip. Navíc, tento příspěvek poukazuje na štěstí, že Kopecký vůbec skončil druhý, tak nevím, co s ním pořád máte. Šlo čistě jen o to, že mistr IRC je výsledkově až tak 3.-5., první rozhodně ne.

Josef: Už je mi trapné opakovat, že ten bodový systém pro všechny, respektive za všech podmínek stejný nebyl, protože byla různě hodnocena různá vítězství. To, že to bylo jakoby předem oznámeno, na tom nemění vůbec nic. A hlavně, tohle není žádná otázka toho, kdo pravdu má a kdo ne, čili nějak nechápu, o čem to vlastně mluvíte v té druhé větě. Většina těch příspěvků byla věnována pouze reakcím založených na chybné interpretaci mých výroků. Nejde u nich to, kdo má pravdu a kdo ne. Jestli jste měl na mysli, zda mám pravdu, když tvrdím, že nefandím Kopeckému a že jsou mé příspěvky chybně vykládány, tak ano, v tom pravdu mám a umím to naprosto logicky posoudit nejlépe ze všech lidí na světě, protože vím sám, komu fandím a jak jsme co myslel.
14. 11. 2011 14:5542
0 0
Řekl bych, že fanoušek nemá povinnost znát všechny řády (i když je to vždycky lepší), navíc se za tuhle minelu martin.blader omluvil, takže není moc důvodů, proč mu to dál mlátit o hlavu.
14. 11. 2011 15:2243
0 0
Chorda: Petterovi jsem taky vždycky fandil, zvláště když vodil Subaru a vyhrával... To byl podobný střelec, jako Mäkkinen. A pořád rozřehtaný jako sluníčko a samé srandičky... No a ten novej mladej vypadá taky dobře! smajlík Myslím, že mu titul v IRC sluší... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!