Vlastimil Resl - eWRC.cz
15. 11. 2011 08:26 − 2570× − 1

Pavlínino seznámení s feldou

Volné podniky po skončení mistrovských bojů mnohdy vybízejí k zajímavým premiérám. Nejinak tomu bylo v případě Pavlíny Tydlačkové

Volné podniky po skončení mistrovských bojů mnohdy vybízejí k zajímavým premiérám. Nejinak tomu bylo v případě Pavlíny Tydlačkové, která při RallyShow Uherský Brod poprvé usedla za volant áčkové felicie. Přes respekt z neznámého vozu si, navigována Ivanem Říhánkem, nevedla vůbec špatně. Po třech nedojetých sprintech konečně spatřila cílovou rampu, navíc na třetí pozici ve třídě SA1 a jako vítězka Dámského poháru.

„RallyShow Uherský Brod jsem původně plánovala navštívit v roli diváka. Myslela jsem si totiž, že pro letošek mám odjeto. Týden před soutěží jsem však dostala nabídku od Speed Racing Teamu na zapůjčení áčkové felicie. Tu letos velmi pěkně vodila po tratích sprintů posádka Radim Kryštof – Lukáš Vyoral. Takováto nabídka se prostě neodmítá! Svezení v jiném voze mě moc lákalo. Obavy ze zcela rozdílného auta oproti mému „svišti“ jsem samozřejmě měla. Poprvé mě čekala jízda se špérou a šest kvaltů. V suzuki jsem zařadila trojku a jela s ní skoro celou erzetu, tady je při absenci omezovače nutnost řadit neustále.

Do centra dění jsem se vydala v sobotu ráno po noční směně. Můj spolujezdec Ivan Říhánek dorazil do Uherského Brodu už v pátek s obrovským soutěžáckým fandou Honzou Kovalčíkem alias Uctívačem. Seznamovačky jsme zvládli, přestože nás během nich zradil tréninkový vůz. Už mi bylo divné, že by se nic nepokazilo:-)

Soutěž jsem pojala jako seznámení s feldou. Auto bylo zapůjčené a prioritou tak bylo neudělat žádnou škodu. Ve finále to dopadlo velmi dobře. Třetí místo ve třídě SA1 a vítězství v Dámském poháru mi spravilo chuť po třech posledních nevydařených sprintech. Přesně tohle jsem potřebovala a hned se na příští sezónu těším tím více. Děkuji moc Speed Racing Teamu za možnost svezení a rozšíření jezdeckých obzorů.“

Komentářů celkem: 1
15. 11. 2011 17:53
0 0
Že bychom měli dalšího soupeře do SA1 s A5 smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!