mediasport.cz - eWRC.cz
15. 11. 2011 21:40 − 3536× − 24

Rally seriál Fabia R2 Cup 2012 představen

Představení nového značkového rally seriálu Fabia R2 Cup proběhlo v minulých dnech v areálu Motorlandu v Bělé pod Bezdězem.

V Praze 15. listopadu 2011 – Představení nového značkového rally seriálu Fabia R2 Cup proběhlo v minulých dnech v areálu Motorlandu v Bělé pod Bezdězem. Zájemcům o nový seriál byla představena nejen filozofie a historie celého projektu cupového závodění, ale i jeho sportovní řády, grafická podoba, soutěžní automobil včetně všech technických detailů a v neposlední řadě i bohatá škála jeho výhod. V odpoledních hodinách se mohli účastníci se soutěžním vozem ŠKODA Fabia R2 svézt na testovací dráze v roli spolujezdce.

Představeni byli partneři celého projektu. Silnými partnery pro rok 2012 se staly společnosti Česká pojišťovna a Škoda Auto. Dalším partnerem projektu je společnost ŠkoFIN, která navíc nabízí všem zájemcům o vstup do cupu zajímavé financování jejich soutěžního speciálu. Dodávku kompletních maziv a náplní zajistí společnost Castrol Lubricants (CR) s.r.o.. Vlastimil Brůzl ředitel společnosti Impromat Motorsport poznamenává: „ Jsem velice potěšen, že můžeme volně navázat na úspěšný okruhový seriál Česká pojišťovna Octavia Cup a znovu spolupracovat s tak úspěšnými společnostmi i na projektu v oblasti automobilových soutěží. Zároveň nás to všechny zavazuje k vytvoření skutečně profesionální formy závodění. A právě tato koncepce byla prezentována v Bělé pod Bezdězem. “

Po zveřejnění předchozích tiskových zpráv o přípravách Fabia R2 Cupu zaznamenala společnost Mediasport (promotér Fabia R2 cupu) velký zájem o tuto formu závodění. „Telefonicky jsme hovořili se všemi zájemci a celý projekt jim ve stručnosti představili. Konkrétní informace jsme si ale ponechali až na event do Bělé. Naší snahou bylo představit veškeré detaily spojené s cupem až všem zájemcům najednou. Jedním z hlavních důvodů je skutečnost, že Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup nabídne prvním deseti klientům zvláštní finanční bonus a to po celou existence cupu. Jejich vozidlo bude každoročně podpořeno částkou 100.000,- Kč při splnění cupových podmínek, které nám jasně definují naše cupové Sportovní řády “ , prozrazuje Josef Pátl.

Mezi hlavní výhody účasti v Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup patří nejen zmiňována podpora prvních deseti prodaných vozů, ale i bohaté servisní vybavení, které obdrží každý kupující zdarma se soutěžním automobilem. Tato nabídka obsahuje servisní stan, reklamní zábrany, servisní plachtu, nehořlavou kombinézu pro posádku, pracovní oblečení pro mechaniky a týmové civilní oblečení. V servisní zóně bude připraveno v průběhu každé soutěže společné cateringové zázemí. Členové všech zúčastněných týmů tak budou mít možnost občerstvit se v průběhu obou soutěžních dnů a pozvat své partnery do těchto prostor. Cup bude obrazově prezentován na kanálu ČT4 Sport v rámci motoristických pořadů.

Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup bude v roce 2012 vypsán na šesti soutěžích a všechny se konají na území ČR. Podmínkou účasti je povinnost být držitelem mezinárodní sportovní licence. Pro nejúspěšnější posádky v cíli každé soutěže je připraveno zvláštní finanční ohodnocení v podobě poukázky na odběr náhradních dílů. Do konečného pořadí se započítává pět nejlepších výsledků. Po dojetí celé sezony budou vyhlášeny nejen nejúspěšnější posádky, ale v rámci cupu i soutěžící. Vrcholem sezony bude Barum Czech Rally Zlín, na které budou nejen body, ale i finanční prémie násobeny koeficientem 1,5.

Příjem objednávek soutěžních automobilů Škoda Fabia R2 se rozběhl ukončením eventu v Bělé pod Bezdězem. Podpis na kupní smlouvě je zároveň přihláškou do cupu.

Video z celého dne můžete shlédnout ZDE.

V PŘÍPADĚ DALŠÍCH DOTAZU PROSÍM KONTAKTUJTE:

Filip Schovánek , Mediasport a.s., M +420 777 246 216, e-mail: schovanek@mediasport.cz

Komentářů celkem: 24
kirra
16. 11. 2011 15:29
0 0
Novej, Hux, Hobit - jasně pánové, jetá C2R2 Max, ano já vím já vímsmajlík Napsal jsem to narychlo, protože jsem spěchal na jedno setkání. Ale asi bych to nevěděl, nebýt mé úchylnosti, kterou pravidelně realizuji právě nad webem co zmiňoval hobiteksmajlík
Hux
16. 11. 2011 15:33
0 0
Fiesta R2: FORD FIESTA 1.6 SPORT ROAD CAR 9 745,-£, přestavbový kit - asfalt
20 595,- £, napasování ochranné konstrukce (M-sport) 1 176,-£, stavba celého auta (M-sport) 10 000,-£, bílý lak £ 1 800,-£. Sečteno a podtrženo: pak-li, že budeme počítat libru jako 30,-Kč, vychází celé auto bez dopravy do ČR na 1 299 480,- Kč. Toto je cena bez DPH!!
Hux
16. 11. 2011 15:38
0 0
Přestavbový kit na Renault Twingo R2 přijde přibližně na 840 000,- Kč, více jsem zatím nenašel.
kirra
16. 11. 2011 15:41
0 0
Hux ... dobrá práce smajlík A koho tím chceš jako nas..t ?smajlík Mě rozhodně ne, já vím že na to nemámsmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!