17. 11. 2011 09:04 − 3865× − 43

Matthew Wilson je připraven i na přechod do IRC

Matthew Wilson by rád pokračoval v MS, pokud ale nesežene dostatek peněz, je připraven i na přechod do IRC.

Matthew Wilson by rád pokračoval v MS, pokud ale nesežene dostatek peněz, je připraven i na přechod do IRC. Největším problém je to, že jeho dlouhodobý sponzor Stobart s podporou rally skončil a není tak vůbec jasné, kam povedou další jeho kroky.

"Mám svoje představy a plány na další rok a aktivně na nich pracuji. Pokud seženu dost peněz, není problém si zajistit auto. Chtěl bych zůstat v MS, ale nejdůležitější je nepřestat jezdit, takže jsem připraven i na přechod do IRC nebo jiného šampionátu," uvedl Wilson.

V posledních třech letech skončil Wilson v MS vždy na sedmém místě, jeho nejlepším výsledkem jsou dvě čtvrtá místa z Japonska 2007 a letošní Austrálie.

Komentářů celkem: 43
18. 11. 2011 14:01
0 0
starej pes: "první čtveřice"+Petter ? A Dani neumí?smajlík Že já vám to musím furt připomínat, že mezi top piloty ten Dani prostě patří. A to jsem ještě zvědav, co bude předvádět Chris.
18. 11. 2011 17:18
0 0
Kdybych se pozastavil u mozneho prestupu do IRC a srovnani s tamni spickou...mam v pameti lonskou Rallye de France, kde Henning, ktery byl loni a letos v celkovem hodnoceni az za Matthewem, vyhral mezi S2000. Pri svem prvnim startu s autem dane kategorie. Takze pro me za me by Wilson ml.mohl byt v te IRC celkem klidne i kandidatem na titul.

Ale to je samosebou teorie, uprimne doufam, ze se mu podari potrebny obnos posbirat a ze ho pristi rok opet uvidime v MS. A uplne nejlepsi by bylo, kdyby konecne zacal pravidelne promlouvat do boju aspon tak okolo pateho mista smajlík
19. 11. 2011 12:35
0 0
To srovnani se vzdy tezko odhaduje. Dobrym prikladem je PGA. Kdyz sel do protonu, hodne lidi tvrdilo, ze vythne Proton vys, bude jezdit skvele. A ejhle. Jiny charakter trati, jina delka ve dvou dnech, prevazujici asfalt. A PGA dostaval temer pravidelne klepec od Bassa a jeho vysledky byly nevyrazne. Zajel slusne az Barumku a Skotsko. Podobne by to mohlo byt s Matem. IRC je prece jen jine a kluci, kteri ho jezdi pravidelne jsou v vyhode.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!