mediasport.cz - eWRC.cz
23. 11. 2011 18:28 − 2949× − 0

Sherlog podpoří nový rally seriál Fabia R2 Cup

Největší provozovatel vyhledávacích systému v České Republice – Sherlog se rozhodl podpořit projekt „Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup.

V Praze 23. listopadu 2011 – Největší provozovatel vyhledávacích systému v České Republice – společnost Secar Bohemia, a.s. se rozhodla podpořit rally projekt „Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup“. Tento pohár je vypsán pro vozy Škoda Fabia R2.

Značka Sherlog poskytuje své služby na území České Republiky již od roku 1992. Se svými zabezpečovacími systémy chrání v tuto dobu přes 25 tisíc automobilů. Sherlog nabízí dozor nad vozidly nejen na území České republiky, ale i v zahraničí. Kvalitu potvrzuje více než 98% úspěšnost při vyhledávání ukradených automobilů, ale také důvěra pojišťoven.

A právě spolupráce se silnými partnery jakými jsou Česká pojišťovna a Škoda Auto podpořila myšlenku značky Sherlog vstoupit do společného projektu. Více již prozradí generální ředitel Mgr. Jan Ruml: „Značka Sherlog je historicky spojena s prostředím automobilových soutěží. Po seznámení s celým projektem cupového závodění s vozy Škoda Fabia R2 jsme se rozhodli vstoupit do této nové zajímavé formy závodění a to i přesto, že do těchto závodních speciálů naše schválené produkty asi nenainstalujeme. Do celého projektu se chceme aktivně zapojit a očekáváme od něj samozřejmě nejen zviditelnění naší značky Sherlog, ale bereme ho zároveň i jako náš návrat do atraktivního prostředí automobilových soutěží.“

Projekt Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup odstartuje sezonou 2012 na území České republiky v rámci Mezinárodního mistrovství ČR. Aktivně se do něj již zapojily významné společnosti jako Česká pojišťovna, Škoda Auto, ŠkoFIN nebo Castrol Lubricants (CR).

Nový rally seriál Fabia R2 Cup nabízí finanční podporu prvních 10-ti prodaných vozů každoroční částkou ve výši 100.000,- Kč. Každý soutěžní tým zdarma obdrží servisní stan, reklamní zábrany, servisní plachtu, nehořlavou kombinézu pro posádku, pracovní oblečení pro mechaniky a týmové civilní oblečení. Pro všechny týmy a jejich doprovod bude zároveň na každém závodě připraveno profesionální cateringové zázemí.

Josef Pátl ze společnosti Mediasport k tomu dodává „Je již všeobecně známo jaké výhody a bonusy Fabia R2 Cup nabízí. Z toho je patrné, že náklady spojené s rozjezdem tohoto projektu jsou vysoké. Opravdu chceme nabídnout všem zájemcům profesionální podmínky a budu-li upřímný, stojí to naše partnery nemalé finance. Proto si velice vážíme partnerství značky Sherlog. Mám radost, že se na novém cupu podílejí silné společnosti s historickým vztahem k motoristickému sportu.“

Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup bude v roce 2012 vypsán na šesti soutěžích. Do konečného hodnocení se započítá pět nejlepších výsledků. Vrcholem sezony bude Barum Czech Rally Zlín, na které se budou nejen body, ale i finanční prémie pro nejúspěšnější posádky, násobit koeficientem 1,5.

Reportáže ze seriálu „Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup“ budete mít možnost sledovat na kanálu ČT4 Sport.

V PŘÍPADĚ DALŠÍCH DOTAZU PROSÍM KONTAKTUJTE:

Filip Schovánek , Mediasport a.s., M +420 777 246 216, e-mail: schovanek@mediasport.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!