25. 11. 2011 08:52 − 2626× − 4

Drásta versus Autoklub – po soudním jednání

Tak je po soudním jednání. Chvílemi to v soudní síni vypadalo jako na pavlači.
Ahoj,
tak je po soudním jednání. Chvílemi to v soudní síni vypadalo jako na pavlači. Některá tvrzení advokáta AČR by rozpálila do běla i osoby s výrazně klidnější povahou. Díky mému advokátovi JUDr. Těmínovi jsem se jakž takž udržel v mezích. Sakra práce. Měl jsem pocit, že soudkyně nám již porozuměla a chápe zásadní princip sporu. Dokonce hovořila o tom, že již chápe o co mi jde a vlastně mi selským rozumem dala za pravdu. Bohužel se musí řídit právem, a to se selským rozumem nemá, ale opravdu nemá nic společného.

Takže po brilantní řeči mého advokáta, který uvedl na pravou míru věcnost debaty, se soudkyně rozhodla věc odročit o týden na čtvrtek 1.12. v 8,30 do téže místnosti č.15. Obě strany dodají návrhy rozhodnutí, ona je prostuduje a ve věci rozhodne. Jak, to samozřejmě nevím,ale obávám se, že "řeč paragrafů" dává více nadějí Autoklubu. Uvidíme za týden. Dnešní den byl zajímavý i pro diváky, kteří se veřejného jednání zúčastnili. Prý je to dobrá zábava, jen kdyby to nestálo tolik peněz. No, kdo má chuť být u rozhodnutí soudu, může přijít, budu rád.

Zatím všem děkuji

Komentářů celkem: 4
25. 11. 2011 12:431
0 0
Čau Tome.Srašně bych ti přál,abys uspěl.Ale jako zástupce našeho AMK,jsem se zůčasnil soudního sporu o náš autokemp,proti "Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových".A jak píšeš,bohužel,selskej rozum v soudní síni nemá co dělat.My jsme prohráli i když onen úřad porušil všechny zákony co mohl,ale tahanicema bylo všechno promlčeno.Přišli jsme o kemp,lehnul do té doby prosperující AMK a někdo z úřadu dostane slušnou trafiku za pár kaček.Takový je právo v našem soudnictví.Přeju ti úspěch a pevný nervy.A hlavně bacha na hubu,nebo tam ještě necháš nějaký prachy!! Znáš se.Čau Vencasmajlík
25. 11. 2011 13:482
0 0
Hmm Tak to jsem zvědavý jak ta slepá paní rozhodne.
26. 11. 2011 11:583
0 0
Pane Drásta, držím palce. Ať to dopadne jakkoliv, máte můj obdiv za odvahu....smajlíksmajlíksmajlík
bdX
16. 5. 2012 13:434
0 0
Jak to dopadlo?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!