Vyhodnocení soutěže na ROC

Soutěžili jste o vstupenky na ROC v Düsseldorfu? Zjistěte, zda-li jste vyhráli.

S partnerským magazínem Sport Motor News www.sportmn.com jste se mohli zúčastnit společné soutěže s naší redakcí eWRC.cz, kde jsme vám nabízeli možnost soutěžit o deset vstupenek na Závod mistrů, na Race of Champions, který se letos koná v Düsseldorfu a už o nadcházejícím víkendu. Pokud jste chtěli soutěžit, tak jsme měli zodpovědět pět otázek.

Představme si nyní správné odpovědi.

  • 1) Budou letos účastníci ROC závodit s vozy Škoda? ANO. Letos bude jedním ze soutěžních vozidel úspěšný vůz Škoda Fabia S2000.
  • 2) Bude mít v tomto roce Česká republika svého zástupce mezi jezdci ROC? ANO. V tomto roce poprvé bude mít ČR svého zástupce v ROC a bude jím Jan Kopecký.
  • 3) V jakém městě se uskuteční ROC v roce 2011? DÜSSELDORF
  • 4) Na které stránce 28. vydání magazínu SMN najdete fotografii obličeje Sebastiena Loeba? NA ČTVRTÉ straně
  • 5) Na kolika titulních stranách magazínu Sport Motor News CZ byla uveřejněna titulní – velká fotografie, na niž je Škoda Fabia S2000? NA DESETI titulních stranách.
  • A nyní kdo z vás vyhrál? Potěšil nás váš obrovský zájem o tuto soutěž. Volné vstupenky na sobotní program ROC získává: David Mayer – Litoměřice, Aleš Darebník – Kroměříž, Jan Hrdina – Jihlava, Milan Růžička – Brandýs nad Labem

    Volné vstupenky na nedělní program ROC získává: Martin Rada – Ústí nad Labem, Václav Horák – Odolena Voda, Michal Rendla – Rudná u Prahy, Tomáš Jašek – Brno, Jana Plačková, Petra Plačková – Kroměříž.

    Výherce žádáme, aby nás kontaktovali na telefonním čísle 725 275 960, domluvíme si předání vstupenek.

    Výhercům gratulujeme a ostatním přejeme hodně štěstí při dalších soutěžích, třeba už při soutěži o vstupenky na Pražský Rallysprint.

    Komentářů celkem: 2
    28. 11. 2011 19:161
    0 0
    Gratulka vítězům a doufám že zde sepíší zážitky ať z toho něco máme i my co tam nebudemsmajlíksmajlík
    DND
    28. 11. 2011 19:312
    0 0
    Gratuluju, sepsané zážitky by byly fajn.
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!