Michal Forst - eWRC.cz
30. 11. 2011 09:39 − 3972× − 22

Kalendář plný soutěžácké atmosféry

Tým kolem Honzy Sýkory a Martiny Škardové představuje netradičně pojatý kalendář, z jehož listů doslova čiší kouzlo a atmosféra rallysportu.

Tým kolem Honzy Sýkory a Martiny Škardové představuje netradičně pojatý kalendář, z jehož listů doslova čiší kouzlo a dramatická atmosféra rallysportu.

Když před pár lety vydávali svůj první nástěnný kalendář, vsadili na dívčí půvaby spolujezdkyně Martiny a v řadách fanoušků rallysportu bylo dlouho o čem mluvit. Přestože čas letí na vytočenou šestku, odvážné fotky Martiny Škardové, oděné jen do rozervaných listů soutěžáckého rozpisu, zdobí ještě dnes nejeden pokoj, dílnu či kancelář.

Na Pražském rallysprintu představí Honza s Martinou další originálně pojatý kalendář, který tentokrát činí výjimečným parádní grafická práce skvěle rozehrávající kvalitu a dramatičnost použitých fotografií. Díky efektnímu a nápaditém designu pak každý list navozuje kouzelnou atmosféru plnou rychlosti, napětí, ale i radosti a touhy vítězit. „Máme v týmu šikovného grafika Tomáše Poleníka s výbornými nápady, který svou kreativitu spojil s hodně vydařenými fotkami Marka Sekáče,“ říká Martina Škardová a dodává: „Myslím, že vzniklo opravdu povedené dílo, kterým se teď chceme odvděčit všem našim partnerům a fanouškům za jejich přízeň a podporu.“

Nový kalendář dvojice Sýkora – Škardová bude v prodeji již na nadcházejícím Pražském rallysprintu. Honza, který bude stát na startu tohoto podniku se Škodou Octavia WRC, spolu s Martinou v roli diváka, rádi při této příležitosti přizdobí každý z exemplářů svými podpisy a věnováním. V dalších dnech bude jejich kalendář k dispozici na info@jansykora.cz.

Komentářů celkem: 22
2. 12. 2011 09:0921
0 0
LeniLuki: Víš jak to pak jede když máš vedle sebe holku 45kg? Nemusíš na to ani moc šlapat a časy tam padaj
smajlík
2. 12. 2011 09:1822
0 0
To jo, Martina je kočenka, ale nejvíc mě dostala na jednom onboardu, kde se po skoku ztratila v rozpise, ovšem v dost blbé a nepřehledné pasáži a hned se zase zorientovala a četla dál. Tzv. bez ztráty kytičky. Prostě profesionálka!smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!