Italská soutěž MS přeci jen na Sardinii?

Kde se příští rok pojede v Itálii MS? Sicílie nebo Sardinie? Po volbě nového předsedy italské autoklubu to zase vypadá spíš na Sardinii.

Kde se příští rok pojede v Itálii MS? Sicílie nebo Sardinie?Po volbě nového předsedy italské autoklubu to zase vypadá spíš na Sardinii.

Novým předsedou byl zvolen Angelo Sticchi Damiani, který nahradí Enrico Gelpiho, jemuž mandát vyprší v březnu. A s ním se znovu mění strategie, protože Damiani byl v posledních letech předsedou organizačního výboru Rally Italia d'Sardegna a má zájem tam soutěž udržet i nadále, zatímco Gelpi chtěl soutěž přesunout na Sicílii.

Damiani už má i představu, jak soutěž alespoň částečně přesunout na kontinent. "Pracujeme na projektu, kdy by se start a prolog odjel v Livornu a pak by se posádky trajektem přesunuly na Sardinii."

Komentářů celkem: 4
7. 12. 2011 17:031
0 0
Já bych spíš tu Sicílii. Šotoliny je v MS až moc.smajlíksmajlík
7. 12. 2011 17:412
0 0
Itálie=Rally San Remo.To bývala nádherná soutěž.Přes to nejede vlak.
Asfaltu je podle mě v MS málo.2x na sněhu+5x asfalt a 6x šoto.Bylo by to asi spravedlivější.
7. 12. 2011 19:143
0 0
To já su zase rádsmajlík Sardinia krásná soutěž jezdíme tam každý rok na Sicílii by to bylo z ruky
8. 12. 2011 12:344 Upraveno 12:37
0 0
Taky bych bral raději Sardinii,je to pěkná soutěž na šotolině,bomba příroda,Sicilie bude více finančnější a asfalt není tak atraktivní průjezdy jako šoto,letos se rozhodujeme,mezi Finskem a Řeckem,vloni jsme byli na Sardinii ale kdyby se měla zase jed znovu tak to vidím na ni,škoda že se nejede v lepším termímě,to už by nebylo moc na koupačku smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!