Ukáže se Neuville na vybraných závodech v MS?

Kolem talentovaného Neuvilla se vyrojily informace, že se kromě šampionátu IRC má zúčastnit i vybraných kol světového šampionátu.

Poslední dobou kolují kolem talentovaného Neuvilla informace, že se kromě šampionátu IRC má zúčastnit i vybraných kol světového šampionátu za volantem Citroenu DS3 WRC. Jeho kolegou má být v Citroen Junior Teamu Nasser Al-Attiyah. Tyto informace ale dosud nejsou potvrzené, určitá vzpruha pro MS by to ale beze sporu byla.

Thierry Neuville skončil v letošním ročníku IRC na 5. příčce, do poslední soutěže ovšem bojoval o celkové prvenství. S Nicolasem Gilsoulem letos dosáhl na vítězství v Tour de Corse a Rallye Sanremo, po výhře sahal i na Kanárech a v Maďarsku při Mecsek Rallye.

Na otázku, jak to bude s Thierry Neuvillem vypadat příští rok, má mladý Belgičan zcela jasně nejasnou odpověď: "Tuto informaci Vám nemohu ještě sdělit." Jeho slova potvrdil i mluvčí týmu Peugeot Bel-Lux: "Brzy program vyhlásíme, ale ještě jsme nedokončili všechny rozhovory."

Na to, jak to s třiadvacetiletým závodníkem nakonec bude, si musíme ještě nějakou chvíli počkat.

Komentářů celkem: 12
9. 12. 2011 08:09 Upraveno 08:10
0 0
Ta neaktivita Fordu mne začíná štvát. Citroen si dělá pěkné podhoubí pro další tituly. Thierry spolu se Sordem od Mini budou Fordu brát cenné body na asfaltu smajlík
9. 12. 2011 12:30
0 0
Ford by stejne na spolupraci s Neuvillem nemel zajem, je rad, ze vzhledem k nejasne budoucnosti si podrzi Tänaka.U Fordu bylo v uvaze ukonceni a nasazovani jen M-Sportu s Latvalou, takze jim jsou nejake body ukradene.
Zatim se na m to rysuje zajimave:
Citroen - Loeb, Hirvonen, Al-Attiayah?, Neuville?
Mini - Sordo, Meeke, Arajou, (Ostberg?)
Ford - Latvala, (P.Solberg?, Ostberg?), Tänak
VW/Skoda (SWRC)- Ogier, Mikkelsen, (Hanninen?)
9. 12. 2011 13:57
0 0
Peťane, neblázni, jediný, co je zatím jistý je ten Citroen...zbytek se nedá moc předpokládat vzhledem k tomu, že každej říká něco jinýho...já se nechám překvapit smajlík už mě to celkem štve, kde kdo bude jezdit :D
9. 12. 2011 14:58
0 0
Původně napsal Tom_Ass

zbytek se nedá moc předpokládat vzhledem k tomu, že každej říká něco jinýho...


Ogier teda neni jistej? Co Mikkelsen, to uz je prece ofiko, Latvala ma jet i kdyz nepojede Ford.. Sordo a Meeke taky potvrzeno.. Takze?
9. 12. 2011 15:41
0 0
no spíš ty závorky ti tam haprujou smajlík Ogier, Mikkelsen jasný, ale Hänninen? to se ještě snad neví nic,ne? Jako logickej tah by to byl, ale kdoví, jak to zas dopadne. A Ostberg u Mini? fajn, testy byly, ale řekl bych, že pojede s Fordem dál. Nebo už něco víš víc, co já ne?
9. 12. 2011 17:47
0 0
Původně napsal Tom_Ass

A Ostberg u Mini? fajn, testy byly, ale řekl bych, že pojede s Fordem dál.
kdyby nebyla možnost asi by s Mini nejezdil ne ? Nebo myslíš ,že má peněz že neví co sněma ? Navíc MINI chválil
9. 12. 2011 18:09 Upraveno 18:10
0 0
Pár týdnů před zahájením sezóny je proměnných více, než by bylo dobré. Je třeba si uvědomit, že pro nejistotu u Fordu, Mini pro Ostberga může docela dobře v úvahu padat. Peníze má a chce pořádné auto s dobrou kondicí. Mini bude v březnu homologovat(jak je na tom Ford nevím), tak by auto od nich mohlo být případně dobrou volbou. I Nasser, jakkoliv se o tom už všude mluvilo, definitivní smlouvu s Citroenem ještě nepodepsal, což mu mj. komplikuje jeho střeleckou přípravu na kvalifikaci na Olympiádu.
9. 12. 2011 19:26
0 0
Původně napsal milín60

I Nasser, jakkoliv se o tom už všude mluvilo, definitivní smlouvu s Citroenem ještě nepodepsal

Nasser uz s Citroenem podepsal. smajlík
U Neuvilla se jevi vic variant, on sam by chtel nejradsi cele MS.. Ale dopadnout to muze i mnohem hur pro nej..
Původně napsal Tom_Ass

Mikkelsen jasný, ale Hänninen? To se ještě snad neví nic,ne?
A Ostberg u Mini?

U Hanninena vychazim z toho, co rekl on a Niessen. Juho rekl, ze upresneno to jeste nema, ale mel by jet podobne jako v r.2011. Sef VW zase rekl, ze Mikelsen i Hanninen zustavaji v uzkem vyberu kandidatu. A pokud o nem uvazuji, tak ty starty v SWRC by Juhovi snad meli dat kvuli uceni trati MS.
Ostberga jsem dal k Fordu i Mini .. K Mini se ted priklanim vzhledem ohlasenemu vyvoji auta, na testu uz neco chvalil vic nez u Fiesty. Ford porad nedava jistotu. Ale neprekvapi me at se rozhodne tak nebo tak..
9. 12. 2011 20:11 Upraveno 20:15
0 0
chyba
9. 12. 2011 20:14
0 0
Peťan: vím, že jeden kolega má smlouvu Nassera s Citroenem už za podepsanou. Možná to tak i je a čeká se s medializací jen na potvrzení projektu WRC ze strany FIA. Já vycházím z poslední oficiální informace od Nassera: http://www.gulf-times.com/site/topics/article.asp?cu_no=2&item_no=474799&version=1&template_id=49&parent_id=29
9. 12. 2011 22:51
0 0
Docela očekávaná zpráva. Jedna věc být úspěšný dnes a druhá být i v budoucnosti. Citroen pustil Ogiera a je nutno hledat náhradu. Zbyl už jen Thiery, Ford už má Tanaka, VW mimo Ogiera asi zajistí i Mikkelsena, Mini snad Paddona. Jestli to tak dopadne čekají nás pěkné časy.
10. 12. 2011 01:38
0 0
BIGMIKE: Taktak... smajlík Příští rok by to mohlo vypadat dobře a napřesrok možná ještě líp... Ještě bodování značek a né týmů a továrna by kvůli bodíkům občas i soukromníčkovi pomohla s materiálem a konečně se to snad začne trochu hýbat...smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!