11. 12. 2011 23:03 − 2856× − 0

JNK čtenářské fotosoutěže – fotka roku 2011

Hlasování o nejlepší fotografii letošní JNK čtenářské fotosoutěže a otevření silvestrovského kola.

Každý ročník naší JNK čtenářské fotosoutěže končí hlasováním o fotografii roku. A tu vždy vybíráte vy, naši čtenáři. A to ze všech fotografií, které se umístily na prvních třech místech v jednotlivých kolech. To dělá celkem 45 fotografií toho nejlepšího, co jste do soutěže letos poslali. A že toho nebylo málo – 2806 snímků! V průměru se každého kola zúčastnilo 39 soutěžících, ale průměr značně zvedá Barum rally.


Fotografie roku 2010 – Radim Kubala, originál zde

Pro autora fotky roku máme připravenou stejnou odměnu jako v loňském roce. Autor kromě dvou DVD od JNK studia dostane možnost se prezentovat v článku u nás na webu eWRC. To znamená článek, do kterého může dát deset svých nejlepších fotografií z rally a může připojit nějaké povídání, třeba o focení. Zde je odkaz na článek loňského vítěze Radima Kubaly

O tom, že vybírání nebude jednoduché ví jak hlasující z letošních kol, tak i hlasující z minulých hlasování o fotku roku. Ale abychom hlasování podpořili, tak již tradičně vylosujeme jednoho hlasujícího, který dostane jedno DVD od JNK studia.

A protože je tentokrát jen 45 fotografií, stačí poslat čísla jen tří nejlepších fotografií na email pavel.pravda@ewrc.cz . Hlasy s menším počtem fotografií nebudou započítány. Každý může hlasovat pouze jednou. Do předmětu emailu uveďte "Foto roku 2011"! Takže teď je to na vás. :-)

Všechny fotografie jsou k dispozici na stránce letošního kola fotosoutěže: http://www.ewrc.cz/ewrc/fotosoutez.php

Konec hlasování: 16.12.2011 20:00:00


1. místo Silvestrovského kola 2010 – Kurt Kombajn, originál zde

A dobrá zpráva na závěr. Letos jsme se opět rozhodli otevřít bonusové Silvestrovské kolo fotosoutěže. S focením toho má ale společného méně, než je obvyklé. Jde hlavně o legraci, která by na Silvestra neměla chybět.

A o co že půjde? Půjde o bubliny. O bubliny či jinak do fotografií vložený humorný text. Zde se projeví vaše kreativnost a smysl pro humor. A hlavně to není soutěž jen pro fotografy. Do soutěže můžete použít fotografie své a nebo fotografie našich redakčních fotografů. Tentokrát pouze fotografie z letošního roku, tj. 2011. Pohybovat byste se měli v mezích slušnosti a nadsázky. Žádné vulgarity a urážky. Autora nejvtipnějšího textu také odměníme DVD od JNK studia.

Pro zasílání vtipů platí stejné pravidla jako pro zasílání fotografií do řádného kola fotosoutěže. Každý může poslat až pět snímků. Posílejte prosím pouze fotografie o šířce 1200 pixelů a velikosti max. 300kB. Takže přejeme břitký vtip a těšíme se, co nám pošlete.

Uzávěrka tohoto Silvestrovského kola je 3.1.2012 ve 20:00. To kdyby Vás něco geniálního napadlo pod vlivem příchodu nového roku :-)

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!