Pierre Campana chce absolvovat celou sezónu v MS

Korsičan Pierre Campana by rád navázal na svoje letošní úspěšná vystoupení a odjel celou sezónu v MS s vozem Mini WRC.

Korsičan Pierre Campana by rád navázal na svoje letošní úspěšná vystoupení a odjel celou sezónu v MS s vozem Mini WRC.

Loni se Campana zúčastnil dvou soutěží v MS s vozem Mini WRC a na domácí soutěži ve Francii si dojel pro body za 9. místo. V Německu dojel po problémech osmnáctý, z předchozích let má na kontě ještě dva starty na domácí Korsice s dvojkolkami.

"Chtěl bych i nadále pokračovat s Mini, na které jsem si dokonale zvykl. Pracujeme tvrdě na tom, abychom si zajistili kompletní program na příští sezónu a za sebe vím, že jsem na to připraven. Tento rok byl pro mě zlomový, ale doufám, že ten příští bude ještě lepší a úspěšnější," přiznal Campana.

Sezónu začne už na Monte Carlu, kde letos v rámci IRC vyhrál dvoukolky. "Ukázal jsem tam svoje schopnosti a vzhledem k tomu, že letošní trať je podobná, doufám, že budu hrát v soutěži nějakou roli," přeje si před startem Campana.

P.S. Jedna zajímavost na závěr. Campana se na Korsice narodil 1. května 1985, tedy v době, kdy tam startovala soutěž MS a den předtím, než se na ní zabil Attilio Bettega. Že by už sudičky mu daly rally do vínku?

Komentářů celkem: 5
17. 12. 2011 11:581
0 0
Chlapec asi zapomíná, že se MS jede převážně na šotolině, ale o úspěchy mu asi nejde.
17. 12. 2011 14:492
0 0
myslím že v šestadvaceti může i na ty uspěchy dojít smajlík , pro MS ale jen dobře že další jezdec chce/pojede všechny soutěže ve WRC.
17. 12. 2011 18:423
0 0
Tak za to jsem taky rád, uvidíme jak si povede jako další francouz v MSsmajlík
xp
17. 12. 2011 19:024
0 0
On je ale Korzičan a mám pocit, že kdo řekne Korzičanům, že jsou Francouzi, tak to funguje podobně, jako když řekneš Valachovi, že je z Prahy smajlík
17. 12. 2011 19:085
0 0
Ale i Valachovi z Prahy by dělalo radost, kdyby porážel Černocha z Příbrami, což se Campanovi na Barumce nedařilo. Takže bych přál tomu "barevnýmu z haldy", aby si někdy ve "Světě" dal repete s WRC smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!