19. 12. 2011 07:25 − 3151× − 22

Šťastný Petter Solberg se těší do Monte Carla

Petter Solberg je zpět v továrním týmu a září nadšením. Za sebou má první testy svého nového náčiní.

Petter Solberg je zpět v továrním týmu a září nadšením. "Nemohu ani vyjádřit, jak jsem šťastný. Je to neuvěřitelný pocit být znovu s Fordem – tam, kde to začalo," uvědomuje si norský závodník.

Ve francouzských Alpách se na konci minulého týdne odehrály Solbergovy první testy s Fordem. "Byl to velmi dobrý začátek. Vše bylo absolutně bez problémů a teď se nemůžu dočkat, až začneme v Monte Carlu. Monte je jedna z největších soutěží v našem sportu a je důležité pro nás všechny, že je zpátky v šampionátu."


Nová jezdecká sestava Fordu. V pozadí zamyšlený Hirvonen.

"Jsem velmi spokojený s jezdeckou sestavu pro příští rok," řekl Malcolm Wilson, dlouholetý šéf M-Sportu, který se stará o Fordy v MS. "Myslím, že by bylo nespravedlivé říci, že jsme silnější než loni, protože Mikko byl velmi silný člen našeho týmu, odvedl pro nás skvělou práci. Ale to, co řeknu, je, že s Jarim a Petterem máme velmi velkou šanci na titul mezi značkami."

Komentářů celkem: 22
19. 12. 2011 20:4921
0 0
Držet krok s Loebem ve stejném autě a teamu po Hirvovi fakt nikdo nebude chtít. Bude stačit být hned za Loebem druhý smajlík Bez ohledu na ztrátu...
20. 12. 2011 00:4222
0 0
V Monte neuvidime H. Paddona, ten zacina s Fabii az ve Svedsku smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!