27. 12. 2011 08:27 − 2774× − 0

Vánoční TV Motormix nabízí poslední akce sezóny

Předposlední Motormix letošního roku nabízí tradičně směsku různých reportáží, tentokrát hned několik rallye a také třeba motokros.

Zcela poslední Motormix roku 2011 nabízí tradičně směsku různých reportáží, tentokrát od setkání motoristických mistrů různých disciplín, přes pražský i slušovický rallyesprint, Dakar i freestyle motokros a nejen to. Poslední dva díly jsou k vidění tradičně na stránkách www.tvmotormix.cz.

Podrobněji již obsah pořadu vypočítává jeho šéfredaktor Pavel Jelínek: „Závěrečným podnikem sezóny autodromu v Sosnové bylo tradiční Setkání mistrů, kde byla k vidění i desítka speciálů WRC (a nejen jich), včetně dvou atraktivních novinek. Vítězné Fiesty WRC Martina Prokopa, či Mini WRC Václava Pecha. MS ve freestyle motokrosu se opět jelo u nás v Ostravě.Tečkou za rallye sezónou zase byl Pražský rallyesprint, který se letos přestěhoval ze Strahova do Velké Chuchle, a o týden později pak Mikuláš rallye Slušovice, kterou vyhrál překvapivě okruhový šampión Tomáš Kostka. Krátce před startem lednového Dakaru se věnujeme také této akci, kde budeme mít nejsilnější zastoupení v kategorii kamionů, zatímco z dalších disciplín se Češi letos poněkud vytratili. Zveme rovněž na šampionát v motoskieringu, který by měl již brzy odstartovat, pokud mu tedy budou přát sněhové podmínky. Stejně tak již brzy otevře novou sezónu rakouské, evropské, ale také české rallye tradiční Janner rallye. Zmíníme rovněž chystané změny sportovní autority v motocyklovém sportu, kterými se již zabývala i komise FIM, blížící se akci Autoslide Žarnovice a také oficiálně odhalené plány týmu Škoda Motorsport. Na závěr si zájemci s Motormixem opět mohou zasoutěžit, tentokrát o pěkný kalendář na rok 2012 nebo o vstupenky na Autoslide.“

Připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který je ještě po dva týdny možné stahovat na stránkách pořadu. „Na rallye v Uherském Brodě se sjela slušná konkurence. Okruhový závodník Petr Fulín míří výš a to do ETCC a časem i do WTCC. Motokrosový šampionát rozhodoval o titulech v Přerově a rakouská Waldviertel rallye tradičně zakončila rakouskou sezónu. Zmíníme také novinky k rallye Bohemia a nastíníme kalendář akcí na mosteckém okruhu, který ovšem v nadcházejícím roce nabídne jen tři významnější akce.“

Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout na tlačítko play (vlevo je aktuální díl) nebo „ulož jako“ přímo na titulní stránce webu.

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. V jednání jsou i další lokality. Novinkou je vysílání v Kopřivnici.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!