4. 1. 2012 11:06 − 3180× − 3

Matěj Ehl s č.37 na Jänner Rallye

Letošní sezóna v podání pražského jezdce Matěje Ehla začíná hned lednovou Jänner Rallye, která je letos opět součástí MMČR.

Letošní sezóna v podání pražského jezdce Matěje Ehla začíná hned lednovou Jänner Rallye, která je letos opět součástí MMČR.

Zimní spánek se letos u Ehlů nekonal a i přes přírůstek v podobě nového člena rodiny s manželkou Marcelou, známou zejména z působení po boku Vojty Štajfa, se u Ehlů pilně pracovalo.

Matějovo červené Mitsubishi prošlo důkladnou repasí v dílnách Karla Trojana a dnes by ho asi jen málokdo poznal. Barvy silně evokují dosavadní válečné zbarvení týmu Korno Motorsport Karla Trojana, pod jehož hlavičkou Matěj i závodí.

Na sněhu dosud Matěj nezávodil a tak se dal očekávat test. Ten se uskutečnil ve středu 28.12. v Říčkách v Orlických horách odkud, nyní pražák Ehl, pochází. Podmínky sice nebyly ideální, ale to je dost možná dobře, protože podobné by mohly panovat i na tratích Jänner Rallye. Rozbředlý, místy zledovatělý sníh byl dobrou průpravou na věci příští.

Na horké sedadlo spolujezdce usedne tentokrát Luboš Gešvinder, kterého známe taktéž z působení na tratích českých rychlostek po boku třeba Kopelenta, Blahouta nebo v poslední době ukrajince Chepila.

„Startovní číslo 37 je pro nás zavazující a po pravdě moc jeho přidělení nerozumím. Naším jednoznačným cílem je dokončit v pořádku všechny rychlostní zkoušky, ale je jasné, že pomalu jet taky nechceme. Snad se nám podaří najít rozumný kompromis a dobré tempo.“ uvádí Matěj Ehl.

Letošní Jänner Rallye odstartuje již 5.1.2012 v ranních hodinách ve Freistadtu a my věříme, že nezklameme přihlížející fanoušky, které tímto srdečně zveme na bezpečná místa podél tratí.

Komentářů celkem: 3
4. 1. 2012 12:341
0 0
Přeju hodně zábavy a neškrábni toho krasavce smajlík
4. 1. 2012 15:392
0 0
Koldaku, Janner letos zacne o den pozdeji, nez by Matej chtel vyrazit, az v patek 6.1.
5. 1. 2012 11:103
0 0
Ale ve čtvrtek 5.1. (tj. dnes) jsou přejímky a shakedown. Jestli to nebylo myšleno tak smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!