Zdeněk Hrůza končí spolupráci s Pavlem Valouškem

Po více než pětileté spolupráci a téměř šedesáti odjetých soutěžích nadešel čas pro změnu.

Po více než pětileté spolupráci a téměř šedesáti odjetých soutěžích nadešel čas pro změnu. Toto rozhodnutí bylo nejtěžší a nejzásadnější, které jsem během mého života udělal. Pavlovi jsem velice vděčný, že ve mě v roce 2006 vložil důvěru a jako nezkušenému spolujezdci mi otevřel dveře do nejvyšší ligy rallysportu. Prožili jsme spolu několik těžkých chvil, ale i nepřeberné množství radostných okamžiků. Pavel se v autě choval vždy jako velký profesionál. Se vzájemnou spoluprácí během rychlostních zkoušek jsem byl vždy maximálně spokojen. Bohužel v poslední době jsme se velmi odcizili po osobní stránce. Rallysport pro mě vždy byl především zábavou, a proto bych nikdy nechtěl sklouznout do úrovně „pouhých“ spolupracovníků. Domnívám se, že to je ale právě ta situace, která nastala mezi námi.

Za našimi úspěchy stálo i několik skvělých lidí, kteří v nás věřili a bez jejich pomoci a podpory bychom nedosáhli tolika úspěchů a zajisté se nestali mistry republiky. Po ukončení účasti v JWRC nám v návratu na české rychlostní zkoušky velmi pomohl tým Racing activities Mládek s.r.o. pana Michala Mládka v čele s šéfmechanikem Alešem Homolkou. V roce 2009 se prohloubila již dlouhodobá spolupráce se společností DELIMAX, a.s. pana Jana Varmuži. V hodonínské potravinářské společnosti, vedené generálním ředitelem Janem Vrbou, jsme získali podporu, o jaké se nám nikdy ani nesnilo. V posledních dvou letech jsme měli k dispozici vše, co jsme ke kvalitnímu závodění potřebovali. Nesmím zapomenout zmínit perfektní a přátelskou spolupráci se společností Peugeot Česká republika s.r.o., a to jmenovitě s Radkou Matthey, Yannem Carnoy, Davidem Gendry a Marcem Venturinim.

Velmi si vážím výše zmíněných lidí a chtěl bych jim alespoň touto cestou oficiálně poděkovat.

I přestože se naše cesty s Pavlem rozcházejí, věřím, že naše dlouholetá spolupráce nebude zapomenuta. Tímto bych mu chtěl upřímně poděkovat a do budoucna popřát mnoho šťastných a úspěšných kilometrů.

Komentářů celkem: 47
10. 1. 2012 19:08
0 0
Původně napsal DomeCZek

Je někde článek k tomu rozchodu Kopecký - Schovánek? Co teď dělá Schovánek?

Schovánek pracuje pro Mediasport
10. 1. 2012 19:14
0 0
A je i takovým "patronem" Škoda Fabia Rally Cupu, takže starostí asi až nad hlavu.
10. 1. 2012 19:47
0 0
Původně napsal Novej

Jasně, Valda píše, že se to dozvěděl od někoho jinýho, než od Zdeňka, OK, ale nikdo z nás nezná podmínky, za jakých Zdeněk jezdil, nebo jezdit měl. Valdův program na letošek je tak nějak ve hvězdách a Prokopův je nalajnovanej (což nemusí nic znamenat, že jo, a...


Podepisuji novej. smajlík
10. 1. 2012 20:56
0 0
http://www.ewrc.cz/ewrc/image_browse.php?id=76136

do fotosoutěže s bublinama jako dělaná smajlík
jac
10. 1. 2012 21:51
0 0
Původně napsal zdenekkl

Shacki:ale jde o to, že si chceme udělat určitý obrázek o jezdcích a spolujezdcích


O to bych se raději nepokoušelsmajlíksmajlík
10. 1. 2012 23:45
0 0
Každopádně ať jede Valda s kýmkoliv, chleba levnější nebude. smajlíksmajlík
10. 1. 2012 23:53
0 0
Původně napsal jac



O to bych se raději nepokoušel


nevědomost zlatásmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!